30 Eylül 2011 Cuma

Başrol Oyuncuları

Başrol OyuncularıKendi söylediklerine göre hayli iddialı olan dizinin 1.bölümünü izledikten sonra merakımızı bir nebze olsun gidereceğiz.Belki de ilk bölümden sonra dizi bizi saracak ve daha da meraklanacağız.Olsun ; bu iyiye işarettir bir tv dizisi için.

Fakat 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin en merak edilenlerinden başrol oyuncuları şimdilik belli oldu.Dizide başrol oyuncuları olarak Bennu Yıldırımlar ,Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Özge Özder ve Songul Öden yer alıyor.

Şimdilik dizi oyuncularından en dikkat çekeni 'Gümüş' dizisiyle Arap ülkelerinde bile kendisini sevdiren Songül Öden'in rolü görünüyor. Dizide Songül Öden , hala içindeki çocukla savaşan ve yaşıtlarından daha büyük heyecanları arzulayan Yasemin'i canlandıracak.

Yaprak Dökümü dizisinin karakterlerinden Bennu Yıldırımlar ise 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinde ideallerdeki eşi , yani Nermin'i oynayacak. Diğer ünlü isimlerden Evrim Solmaz'ı da 'Hanımın Çiftliği' dizisinden tanıyoruz. O da bu dizide başrollerden birisi olan 'Zeliş'i yani flört hastası kadını canlandıracak.
Devamını oku...>>

1.Bölüm Pazar Günü Başlıyor

1.Bölüm Pazar Günü BaşlıyorDizinin kendi sitesinden aldığımız bu kısa cümle aslında Umutsuz Ev Kadınları'nı kısaca özetliyor. Konusu oldukça sade gibi görünen dizi ,aslında olayların derinlerine inecek ve bizleri yaşanan öyküde sanki canlı tanık yapacak..

Umutsuz Ev Kadınları Slogan : ''Her ailenin sırları vardır. Onları birbirinden ayıran, sırlarını saklamak için neleri göze aldıklarıdır''


1.bölümü bu Pazar , yani 2 Ekim'de başlayacak olan dizi ile ilgili videolar ve fragmanlara bakılırsa ilgi çekici bir hikaye tasarlanmış. Bir de dizinin oyuncuları uzun zamandır yüzlerini unutturmuş tecrübeli oyuncular olunca haliyle insanlar merakta kalıyor.

Fakat 2 Ekim'den itibaren başlayacak Umutsuz Ev Kadınları , şimdiden ilk bölüm heyecanını yaşatıyor..
Devamını oku...>>

Umutsuz Ev Kadınları Yolda

Umutsuz Ev Kadınları YoldaKanal D, birkaç gün içinde başlayacak olan yeni dizisiyle hayli iddialı bir sıçrama yapmayı planlıyor.

Amerika'da geçtiğimiz yıllarda gösterildiği zamanlar en çok izlenen dizilerden olan 'Desperate Housewives'in yerli versiyonu olarak başlayacak olan dizi,şimdiden diğer dizilerden farklı bir senaryo üzerinden gideceğini gösteriyor.

Diziyi farklı kılan birkaç anektodu aktaralım...

Bugüne kadar yapılan dram temalı dizilerin çoğunda aile içi şiddet, cinayetler ve bunun ev hanımı üzerindeki etkileri elbette vardı. Fakat , 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisi , ailelerin dramlarını nasıl sakladığına vurgular yapacak,ve diğer ailelerden bizim ailemizi ayıran kavramlar üzerine yoğunlaşacak.
Devamını oku...>>