31 Ekim 2011 Pazartesi

Nermin'le Behçet Yemeğe Çikarsa

Nermin'le Behçet Yemeğe ÇikarsaNermin , eve gelen kocasına pek iyi davranmadı. Ona ''İşte karından ayrılmak istersen senin kalacağın yer ancak otel odası olur ! '' dedi Nermin.. Ancak Behçet tüm bu olaylara bir sünger çekerek Nermin'i yemeğe davet etti. Nermin de aslında o akşam Mert'i yemeğe çağırmasına rağmen yine de eşinin yemek teklifini kabul etti..

Buraya kadar herşey yolundaydı diyebilirim. Ancak Nermin'le oturarak 'Boğaz Manzarası'nda yemek yemeye çalışan Behçet yine sinir küpü oldu.. İlk başta sakin bir konuşma yaşandı karı koca arasında.Ancak Nermin ,önüne gelen yemeği, yani barbunyayı salçalı görünce bunu Behçet'e söyledi..Behçet de garsonu çağırdı ve 'Bu ne biçim barbunya pilaki kardeşim ! Barbunyalar pişmeye yakınken ezdiğiniz domatesleri içine koyacaksınız. Aşçınıza söyleyin ! Benim eşim bunu yemez !''..Ancak orada eşini sakinleştiren Nermin ,garson gittikten sonra yine yemekte bulduğu kusurları eşiyle paylaştı..

Biraz rakı içtikten sonra kafası hafif güzelleşen Behçet ile Nermin arasında yaşanan bu yemek sahnelerinin videosunu youtube'de bulursam sizinle paylaşmayı düşünüyorum..
Devamını oku...>>

Cemil Neyi Gizliyor ?

Herkesin 5.bölümle birlikte merak ettiklerine bir yenisi eklendi. Cemil ile oğlu Mert arasındaki çatışma giderek hiddetleniyor. Mert'in annesinden kalan silahı kafasına dayaması ve Cemil'in Mert'i sürekli olarak kimseyle birşey paylaşmamaya zorlaması vesaire..

Tüm bunlar aslında mahalledeki en gizemli kişinin Cemil olduğuna işaret. Sandığın polisler tarafından bir gölde bulunması, olayın tüm İstanbul tarafından öğrenilmesi Cemil'i köşeye sıkışmasına yol açtı. Sinan'ın da aslında tüm kadınların yaşadığı o mahalledeki işi bu suçluyu bulmak.. Peki ama Cemil herkesten neyi gizliyor olabilir ki ? İşte bunun yanıtını halen alamadık. Biraz sabreder ve Umutsuz Ev Kadınları'nın yeni bölümlerini izleme şansı bulursak Cemil'in sakladığı veya gizlediği her neyse onu öğrenebileceğiz.
Devamını oku...>>

30 Ekim 2011 Pazar

Yasemin'in Evine Giren Sinan'mış

Yasemin'in Evine Giren Sinan'mişYasemin'in evine hırsız girdiğini düşünüyorduk.Ancak aslında oraya giren ve orda çakısını düşüren kişi Sinan'mış..

Sinan'ın görevi açığa çıkıyor...

Mahalledeki bütün insanlarla iletişim kuran Sinan'ın görevi açığa çıktı. Birisiyle olan konuşmasında mahallenin tamamen 'kendi halinde insanlar'dan oluştuğunu ve orada suçluya benzer hiç kimsenin yaşamdığını söyledi Sinan.. Ancak patronu 'Polisten önce ben seni enselerim .. O mahallede yaşayan bir insan diğerlerinden farklı ve onu bulmalısın '' diyerek Sinan'a yüklendi. Sinan ise artık o mahalledeki görevini tamamladığını ve polis parmak izinden kendisini bulmadan orayı artık terk etmesi gerektiğini düşünüyor..
Devamını oku...>>

Umutsuz Ev Kadınları 5.Bölüm izle

Umutsuz Ev Kadinlari 5.Bölüm izle5.bölümü izlemeyenler için hemen bir özet geçeyim..

Zeliş'in kaynanası memleketten gelir. Elif'in yaramazlar Nermin'in çocuklarının gittiği koleje yazılır. Yasemin'in evine giren hırsız Yasemin ile Gamze'nin tüm tadını kaçırır. Allahtan ki mahallenin polis Muzafferi vardır !

Muzaffer ,yani yarı paranoyak polis , Yasemin'e yardımcı olacaktır. Tabi Yasemin onu aynı zamanda Sinan'ı kıskandırmak için de kullanacak.. Ne de olsa hem Yasemin 'boşanmış' hem de polis boşanmıştır. Ama Muzaffer Yasemin'e kafayı takacak gibi görünüyor.

Kaynana Mukaddes Hanım , Kudret'in isteği üzerine gelir. Ancak Zeliş ile arası hiç mi hiç iyi değildir. Hatta tüm kışı orada geçireceğini söylemesi Zeliş'in sinirlerini daha da zıplatacak..

Diğer taraftan Mert,annesinin silahını yine bulur ve bu silahı kafasına dayar.Baba Cemil ile sürekli olarak tartışan ve annesini her geçen gün daha da özleyen Mert'i yine çok zor günler beklemekte..

5.bölümüyle yine Pazar akşamlarını neşeye boğan Umutsuz Ev Kadınları'nda güzel bir bölüm izleyeceğiz..
























Devamını oku...>>

Zeliş Yasemin'e Akıl Verdi

Zeliş Yasemin'e Akil VerdiYasemin , Sinan'la Emel'i birlikte kahvede otururken görünce çok sinirlenmişti. Hep birlikte Elif'in evine giden kadınlar orayı bir savaş alanı gibi buldular.Sebebi ise Elif'in afacanlarının yine evde yaptığı yaramazlıklardı.. Her neyse konuya dönelim..

Yasemin , Sinan'ın Emel'e fazla sokulduğunu ve birbirlerine fazla yakın olduklarını Zeliş'e anlattı. Zeliş ise Yasemin'in Sinan'a çok kolay teslim olduğunu söyledi. Ona göre Yasemin , Sinan'a yeşil ışığı çok çabuk yakmıştı. Zeliş ,Yasemin'e aynen şunları söyledi : ''Yasemin ,kızım , erkekler kendilerini peşlerinde koşturan kadınlardan hoşlanır.. Sen bence Sinan'ı kıskandırmalısın ki Sinan sana aşık olsun ! Mesela senin tanıdığın polis Muzaffer var ya.... İşte Muzaffer ile birlikte bir süre takılarak Sinan'ı kıskandırmalısın..''

Zeliş'in Yasemin'e verdiği akıl ne derece tutar orasını yeni bölümlerde göreceğiz..
Devamını oku...>>

29 Ekim 2011 Cumartesi

Zeliş'in Kaynanası Geliyor

Zeliş'in Kaynanasi GeliyorBağlantıKudret yetmezmiş gibi 5.bölümde bir de kaynana sürpriziyle karşı karşıya kalacak Zeliş.. Kaynanayı şimdiye kadar hiç görmemiştik. Bu,yeni bölümün sürprizlerinden..Zeliş'in kaynanasıyla neleri paylaşacağı ,onunla anlaşıp anlaşamayacağı gibi konularda henüz birşey söyleyemeyiz. Zaten dizinin en sevdiğim taraflarından birisi de böylesi eğlenceli sürprizlerle yeni bölümlerde karşımıza çıkmaları..

Her neyse yeni bölümünde Zeliş'i yine zor saatler , belki de günler beklemekte.Kaynanası büyük ihtimalle Zeliş'le oynayacak . Onun sinirlerini bozmak için ileri geri konuşacak. Hep birlikte 5.bölümü izledikten sonra bu konuyla ilgili videoyu da yazının altına iliştireceğim..
Devamını oku...>>

Nermin'le Behçet Barışıyor mu ?

Nermin'le Behçet Barişiyor mu ?İnanın diziyi seyreden ev kadınları aslında haksız yere Behçet'e sinir oluyorlar. Adamcağızı haklı görenler de vardır elbette.. Sürekli karısının verdiği komutlarla yaşamaya çalışan bir ev erkeğini , hele de bir Türk erkeğini kim hayal edebilir ki !

Nermin'in orta yaş bunalımından kaynaklanan takıntıları artık ailesinde iyiden iyiye yeni sorunları doğurmakta.. Çocukları ergenlik dönemindeler ve annelerinin onlar üzerinde kurmaya çalıştığı otorite de ters tepmekte..Bunun üzerine yeni kurallarını biraz da kocasında denemeye çalışan Nermin battıkça batıyor. Tam böyle düşünmeye başladığımız anda Behçet ile Nermin'in yemeğe çıkma haberi ile karşı karşıyayız. 5.bölümde seyredeceğimiz bu yemekte nelerin yaşanacağını şimdiden ben kestiremiyorum. Belki siz bu konuda bir fikre sahipseniz Nermin ile Behçet'in barışıp barışmayacaklarını bize söylerseniz bizi aydınlatmış olacaksınız...
Devamını oku...>>

Sinan'ın Kimliği Açığa Çıkacak mı ?

Sinan , 5.bölümle birlikte kendi mesleğiyle ilgili ipuçları verebilir. Mahalleye bu bölümde hırsızlar dadanıyor. Bildiğimiz gibi Sinan'ın asıl mesleği elektrik mühendisliği değil. Muhtemelen gizli bir görevi olduğunu biliyoruz Sinan'ın. Ancak kimliğini geldiği günden beri gizleyen Sinan , artık mahallede yaşanacak suç olaylarından sonra bunu daha fazla gizlemeyebilir.

Gerçekte Sinan'ın ne yaptığını öğrenecek miyiz ? Esrarengiz bir adam olan Sinan'ın sırrını belki de 5.bölümden sonra birlikte çözeceğiz...
Devamını oku...>>

28 Ekim 2011 Cuma

Mert Okulunda Kavga Yaptı

Mert Okulunda Kavga YaptiBütün öğretmenleri onun aslında nasıl bir travma yaşadığını biliyorlar. O açıdan Mert'in okulda üstüne giden yok diyebilirim. Ancak,bir çocuk Mert'in annesi (Handan) için ileri geri konuşunca Mert de dayanamayarak onun üstüne atladı ve bir yumruğu suratında patlattı.. Arkadaşlarının araya girmesiyle kavga yatıştı ancak öğretmen gelip diğer çocuğu fırlaçaladıktan sonra sıra Mert'e geldi. Öğretmeni , Mert'in artık kendisini toplamasının zamanının geldiğini söyledi. Ona tek destek çıkan ise yine Gamze idi..
Devamını oku...>>

Kudret Yanlış Adamı Dövdü

Kudret Yanliş Adami DövdüEve geldiğinde televizyon tamircisinin sırtına krem süren karısını görünce dellenen Kudret , o adamın evini buldu. Evine girer girmez ise aslında hiçbir günahı olmayan adama şöyle okkalı bir kafa attı. Tabi yanlış adamı dövdüğünü ise karakola ifadesi alınmak için götürüldüğünde anladı. Nedeni ise o adamın kadınlara değil, erkeklere ilgi duyan birisi olmasıydı. 4.bölümde bu yanlış anlaşılma sahnesini beğenmiştim paylaşayım dedim.
Devamını oku...>>

Sinan Yasemin'i Mağazada Yakaladı

Sinan Yasemin'i Mağazada YakaladiYasemin mağazaya ödemesini yaptığı bir kıyafeti almak için geldiği anda arkasından takip eden Sinan da mağazaya dalar. Yasemin'i şaşırtan bu karşılaşmayı aslında Sinan planlamıştır. Yasemin , markette kendisine soğuk davranmasının sebebinin Sevim Hanım olduğunu söyleyince Sinan'ın keyfi yerine geldi.. İşte o romantik anlar..






Devamını oku...>>

27 Ekim 2011 Perşembe

Cemil'in Zor Anları

Cemil'in Zor Anlari4.bölümde Cemil'e, Handan'a yazılmış mektubu verme kararı almıştı bizim kadınlar. Cemil ise bu mektuptan önce evlerini satarak o 'lanetli' semtten uzaklaşma kararı almıştı. Ancak aslında 4.bölümde en gizemli hadiselerden birisinin Handan'ın kendi kendine mektuplar yazıyor olabileceği idi.

Cemil,bu mektupları Handan'ın kendi kendine yazdığını söylese de Yasemin ve arkadaşları buna ikna olmadılar. Çünkü mektuptaki pul aslında onun başka biryerlerden gönderildiğine işaret ediyordu..

Cemil tek başına kalarak kendisiyle yüzleştiğinde bu mektupları kimin gönderdiğini bulacağına dair ant içti.İşte bu gelişmelerden sonra artık köşeye sıkışan Cemil'i zor günler beklemekte.
Devamını oku...>>

Umutsuz Ev Kadınları Metin'le Tekin izle

Bu afacan ikizler dizinin adeta maskotu oldular. Hep yaramazlık peşinde olan ve bir anları bile sakin geçmeyen Elif'in iki çocuğu olan Metin ile Tekin'in bu videoda kreşte yaptıkları yaramazlık sahnesi var.Elif ilk başta çocuklarının yalnızca keçeli kalemle duvarı çizdiğini düşünerek onlara bir güzel kızıyor ama aslında durum bundan da vahim...

Bir kız öğrencinin velisi ,Metin'le Tekin'in annesi olan Elif'i görünce dayanamayarak çocuklardan şikayetçi oluyor. ''Sen misin bu utanmazların annesi ? Şunlara bak ! Boyları parmak kadar ancak edepsizlikleri diz boyu!''.. İsterseniz bundan sonrasına da videoyu izleyerek devam edelim..




Devamını oku...>>

Umutsuz Ev Kadınları İrem Kim

Ben de bunu soruyorum işte ! İrem kim ? İnanın dizide Nermin'in 15 yaşındaki kızı İrem'i canlandıran oyuncunun gerçek ismine bir türlü ulaşamadım. Ama merak edenler muhakkak ki oluyor.

Belki de İrem bu diziden önce başka herhangi bir dizide oynamadığı için onunla ilgili detaylı bilgilere arama sonuçlarından ulaşamıyoruz. Eğer onun gerçek ismini bilenler varsa yazımızın altına yorum yaparak iliştirsinler. İlk kim bulacak İrem'in gerçek kimliğini bakalım ;)
Devamını oku...>>

26 Ekim 2011 Çarşamba

Umutsuz Ev Kadınları Levent Kim

Bu oyuncuyla ilgili aslında birkaç tane haberi sizlerle paylaşmıştım. Fakat hiçbirinde Levent'in kim olduğuna , yani gerçek ismine ve diğer bilgilerine değinmemiştim..

Yakışıklılığı ile yalnız dizideki Zeliş'i değil , aynı zamanda diziyi izleyen genç bayanları etkileyen Levent'in gerçek ismi Furkan Andıç.

1990 doğumlu olan ve bazı reklam filmlerinde de boy gösteren Furkan Andıç , Bilgi Üniversitesi Radyo ve Tv Programcılığında halen okumakta. Dizideki gözlüklü ve aşk adamı genci oynayan Levent'in hayran sayısı Umutsuz Ev Kadınları ile birlikte hızla artacak gibi görünmekte.

İlerleyen bölümlerde senaryoda Levent ile ilgili yeni sürprizlere sizler için yeniden değineceğim.
Devamını oku...>>

Elif, Çocuklarına İlaçları Vermedi

Elif Çocuklarina İlaçlari VermediKreşteki öğretmeninin tavsiyesi üzerine pedagoga götürdü Elif çocuklarını. Fakat Elif'in düşündüğü gibi değildi herşey. Doktor,çocuklarda dikkat eksikliği olduğunu ve bunun için ilaç kullanmaları gerektiğini söyledi.

Eve gelen ve çocuklarının oyun oynamalarını izleyen Elif, çocukların ilaçları içmeleri konusunda onlara ısrar etti. Fakat ne Çetin, ne de Tekin bu ilaçlara sıcak bakmıyordu.

Hal böyle olunca Elif de artık kendisini rahatlatmanın ve çocukların streslerinden kurtulmanın yeni yollarını aramaya başladı.. NE de olsa o ikizler Elif'in canları değil mi ?
Devamını oku...>>

25 Ekim 2011 Salı

Umutsuz Ev Kadinları 5.Bölüm Fragmanı

Bu fragmanı nasıl buldunuz bilmem ama bence son derece duygusal ! Nermin , Handan'ın oğlu Mert'i alıyor karşısına ve başlıyor anlatmaya... Kendi annesinin ölümüne de o şahit olmuş.. O zor süreci anlatıyor Mert'e... Fragmanda sadece Nermin ile Mert'i görüyoruz. Galiba duygusal bir bölüm bekliyor 5.bölümde izleyicileri...

























Devamını oku...>>

24 Ekim 2011 Pazartesi

Kudret'in Toplantı Yalanı

Kudret'e dizideki kişiliğinden dolayı eminim bir sürü kadın gıcık oluyordur. Hem karısının başka bir erkekle konuşmasını dahi istemiyor ; hem de eşi Zeliş'i , zeytin güzelini öyle böyle aldatmıyor..

İşte 4.bölümde de benim dikkatimi çekenler arasına bu da girdi. Eşine ''Karıcığım toplantıdayım , çok uzun sürecek galiba ..Sen beni bekleme'' diye yalan söyleyen Kudret'in çapkınlıklarını herkes dünkü bölümde gördü zaten. Her seferinde başka bir güzelle birlikte olan kazanova Kudret'i artık yavaş yavaş Zeliş de çözüyor.Hatta Kudret sabahın 5'inde ve gelince ''Nerdeydin şimdiye kadar ? Saat kaç haberin var mı ? Saat sabahın 5'i ! Ezan okundu be.. Yine o s.rtüklerden birisiyleydin değil mi ?'' dedi.. İşte eşini aldatan ve bunu normalmiş gibi yapan bir erkek profili Kudret.
Devamını oku...>>

Gamze ile Yasemin Tası Geri Aldı

Gamze ile Yasemin Tasi Geri AldiYasemin'in Emel'in evini yanlışlıkla yaktıktan sonra bu işten sıyrıldığını düşündüğü anda aslında Sevim cadısı çıktı ortaya. Ve o ,Yasemin'in tasının Emel'in evinde ne aradığını bizzat kendisine sordu ve Yasemin bu soruyu duyunca çok afalladı.. Ama doğruydu ; Emel'in evinde o geceki yangında şamdanı yere düşürerek yangını başlatan o idi..

Kızı Gamze ile sokakta yakan top oynarmış gibi Sevim'in evine gizlice yaklaştılar. Ve en sonunda Gamze eve gizlice girdi ve kimse fark etmeden o tası alarak eve götürdüler. Kızı ile birlikte oynadıkları bu sinsi ve komik oyunu izleyince oldukça gülmüştüm..



























Devamını oku...>>

Yasemin ile Sinan Sinemada Buluştu

Sinan'ın Yasemin'e sinema teklifini güzel kadın geri çevirmedi. Aslında ilk başta yakışık alıp almayacağını düşündü ama alt tarafı bir aile filmini birlikte yan yana izleyeceklerdi. Sinan'la kafede buluşan Yasemin'in gözüne önünde duran bir dergide yazanlar ilişti..

Dergide ,ilk buluşmada neler yapmamız gerektiği vs. gibi bilgiler vardı. Başladı Yasemin bu dergide yazanları okumaya ve ardından Sinan geldi. Yasemin , 'ilk buluşmanızda öyle makarna vs.gibi şeyler yemeyin; üstünüze dökülür ve rezil olursunuz' cümlesinin etkisinde kaldı ve 'şöyle janjanlı birşeyler alayım !'' ben dedi. Fakat Sinan , Yasemin'deki tuhaflığı fark etti ve ''Yasemin , herşey yolunda mı ? Sanki kendin değilmiş gibi davranıyorsun...'' diyerek tepkisini belirtti..

İşte ikilinin kafede yaşadığı ve 4.bölüme damgasını vuran komik ve romantik anların videosunu izleyerek eğlenin...

























Devamını oku...>>

23 Ekim 2011 Pazar

Umutsuz Ev Kadınları 4.Bölüm izle

Umutsuz Ev Kadinlari 4.Bölüm izle4.bölümde hem romanizm doruktaydı ; hem şantajlar , hem de komik sahneler.Hemen sizlerle bu bölümünü izlemeden önce kısa bir özet yapalım..

4.Bölümde Neler vardı ?

İlk olarak bütün kadınlar Handan'ın kamera kaydını izlediler. Anlaşılan o ki aslında o , herkesle paylaşmak istediği gerçeği kimseye söylemeden bu dünyadan çekip gitmiş...

Kudret , yine metres hayatına son sürat devam etti.Eşi Zeliş'e ise öyle bir ambargo koydu ki ! Evlerine gelen ve Vehbi adında bir servis elemanını karısıyla 'uygunsuz' durumda yakalayan Kudret , o adamın evini tespit etti ve bir güzel dövdü..Ama adam meğerse 'gay'miş.Tabi bunu Kudret karakolda başkomiserle birlikte konuştukları sırada daha iyi anladı.

Elif, yaramazlık yapan çocuklarının kreşine gitti şikayet üzerine. Çetin ile Tekin kreşin altını üstüne getirdiğinden diğer çocukların anneleri bunu kreş yönetimine duyurmuş..Orada görevli öğretmen Elif'in çocuklarını pedagoga götürmesi gerektiğini söyledi ve Elif'lerde durumla hayli karıştı..

Diğer tarafta Nermin , artık evindeki 'otoriter ve titiz' ev kadını karizmasını biraz çizdirdi. Kısacası Behçet'in evden gidişiyle birlikte Nermin ,kendinde de hataların olabileceğini düşünmeye başladı.. Ama onun durumu kronik olduğundan (kalıcı) sanırım diğer bölümlerde de hep 'dediğim dedik' tarzını sürdürecek...

Diğer önemli gelişmelere bakalım .4.bölümü izlediyseniz bu anlattıklarımı bilirsiniz. Yasemin ile Sinan'ın arasında oldukça romantik anların yaşandığı ve Sinan'ın Yasemin'i sinemaya götürdüğü anlar , diziyi seyredenlere romantik ve komik anlar yaşatmıştır düşüncesindeyim...

Emel'e gelirsek ; o da yeni işine gidiyor ve Yasemin'in Sinan'a kendisi ilk göz koyduğu için yılıştığını düşünüyor. Fakat bu bölümde Emel'le ilgili çok fazla sahne yer almadı.. Emel hala Sevim Hanım'ın evinde yaşıyor ve kadını resmen çileden çıkaran masraflar yapıyor. Evdeki dolabı doldurmak isteyen Sevim de Yasemin'in Emel'in evini yaktığını bildiği için ona şantaj yapıyor..

Kısaca özetini geçeceğim dedim ancak dayanamayıp yine size 4.bölümde ne var ne yok anlattım galiba..Eğlenceniz bol olsun ev kadınları ;)






Devamını oku...>>

Nermin Bar Sahnesi video izle

Nermin Bar Sahnesi video izleNermin , Levent'in odasının kapıya bir tekme attı ve içerde Levent'in şimdi nerede olabileceğiyle ilgili bir ipucu bulmaya çalıştı. Bir barın tanıtım kartını görerek o barın yolunu tutan Nermin içeriye öyle bir girdi ki !

Bodyguard 'Teyzeciğim yanlış geldiniz galiba !'' deyince Nermin de ''Yok ! Ben nereye geldiğimi çok iyi biliyorum.' dedi.Ardından çocuğu Levent ve arkadaşlarının yanına giden Nermin , çocukların hepsine laf çarptıktan sonra Levent'in arkadaşları dayanamadı ve orayı terk ettiler.

Bunun ardından Nermin de barda çalışan servis elemanına
''Bana çok açık bir çay.. Yalnız bardakları çok iyi çalkalayın ; aids maids ne ararsan var burda !'' dedi.


Barmen çocuk , kendisinden saçma sapan isteklerde bulunan Nermin'e deli oldu ve Levent'e dönerek 'Gözünü seviyim arkadaş. Al ananı, git burdan ! Bütün tadımız kaçtı..' dedi.

Bu sahneyi izlerken itiraf etmeliyim ki kocaman bir kahkahayı bastım diyebilirim..

4.bölümde en beğendiğim ve tam bir Avrupai sahne olmuş diyebildiğim bu sahnenin videosunu sizin de izlemenizi isterim.



Devamını oku...>>

Handan Aslında 'Sevda'ymış

Handan Aslinda 'Sevda'ymişHandan'ın sırrı 4.bölümle birlikte artık iyice aydınlanmaya başlıyor. Handan ,kamera kaydında 'Her gece rüyamda aynı kabusu görüyorum. Bir sandalın üzerindeyim ve bana 'Sevda' ne olur yapma diyor ! Bunu aklımdan çıkaramıyorum. Birisi bana gerçek adımla hitap etmeyeli çok uzun zaman olmuş..'' diyordu. Kadınların hepsini şaşırtan bu gerçek
,aslında Handan'ın neden kendini vurduğunu da biraz anlatıyor. Demek ki Handan, yani Sevda ,eşi ile kendisinin bildiği bir cinayetin faili imiş..

İşte dizinin takipçilerinin kafasında soru işareti bırakan bu hadise de böyle çözüldü.. Yoksa yanılıyor muyum ? Herşey aslında yeni mi başlıyor...?
Devamını oku...>>

22 Ekim 2011 Cumartesi

Emel'in Çabaları Sonuç Vermedi

Her ne kadar mahallenin yeni jönünü tavlamak ve kendisine aşık etmeye çalışmak istese de Emel'in bu çabaları şimdilik sonuçsuz...

Aslında Yasemin ile rekabet eden ve Sinan'ı tavlamak için onu safdışı bırakmak isteyen Emel'in şimdiye kadar gösterdiği çaba takdire şayan. Ne var ki Sinan , Emel'in düşündüğü erkek tiplerinden biraz farklı..Çünkü Sinan,aslında hayatında şimdiye kadar yalnızca bir tane kadını gerçekten sevmiş bir adam.. Karısı olan Figen'i ise zamansız kaybetmesi ,Sinan'ın ona olan aşkını hiç mi hiç azaltmadı. Aksine Sinan, onu asla unutamayacak birisidir bana kalırsa...

Konu neydi ? Emel'in çabalarıydı. İşte Emel,kendisini sürekli ön plana çıkaran ve biraz yılışık bir kadını oynuyor. Fakat,aslında güzelliği ile dizideki en öne çıkanlardan olan Emel'in şu 'hep bana'cı tavırları onun kaybetmesine yol açacak gibi görünmekte.. Yeni bölümleri izleyerek Emel ile Yasemin arasındaki 'Sinan'ı kapma' rekabetini hep birlikte göreceğiz.
Devamını oku...>>

Umutsuz Ev Kadinları Gamze

Umutsuz Ev Kadinları GamzeGamze,yani dizide Yasemin (Songül Öden)'in liseye giden kızı ,dizi takipçilerince merak ediliyor.

Gerçek adı Ece Hakim olan Gamze,dizide 'hafif yaramaz',annesini seven , babasına da düşkün bir kızı canlandırıyor. Henüz 12 yaşında olan ve bu diziden önce 'Anlat İstanbul' da oynayan başarılı bir dizi ve film oyuncusu olan Ece Hakim , Umutsuz Ev Kadınlarında çıkardığı oyunculukla da adeta akranlarına bir ders veriyor.

Türkiye'de böylesine başarılı yeteneklerin ender bulunduğunu düşünüyorum. Çünkü dizide diğer rol arkadaşlarına göre yaşı oldukça düşük olan Ece Hakim , yani bizim Gamze ismiyle tanıdığımız yetenek,daha uzunca bir yayıncılık hayatı sürdürecek olan Umutsuz Ev Kadınları'nın aranan isimlerinden olacak...
Devamını oku...>>

Handan'ın İsteği Yerine Geldi

Handan'in İsteği Yerine GeldiHandan , Ekim ayının bir pazar günü için diğer hanım arkadaşlarını pikniğe götürme sözü vermişti. Fakat, artık o bizim aramızda olmadığı için böyle birşeyin Handan'la birlikte yapılması mümkün değildi en nihayetinde...

Yasemin,takvimi karıştırırken bir anda gözüne 'Handan'la birlikte piknik' notu ilişiverdi.İşte o anda Yasemin, Handan'ın son isteğini yerine getirmek için bütün hanımları toplama kararı aldı.. Ancak,Elif'in olsun,Nermin'in olsun eşleri buna başlangıçta sıcak bakmadılar.. Herkesin üzerinde o anda bir yılgınlık vardı. Fakat herkes eşini ikna etti ve hep birlikte bir sonbahar günü Handan'ın son arzusunu yerine getirmek için pikniğe gittiler..

Her kadın burda eteklerindeki taşları döktü ; Yasemin,bornozlu haldeyken Sinan'ın kendi imdadına yetiştiğini söyledi. Nermin ise işi iyice abarttı ve kocasından intikam alırcasına onun içtikten sonra balkonda neler yaptıklarını anlattı...

İşte 3.bölümde Umutsuz Ev Kadınları'nın en dikkat çeken notları bu şekildeydi..
Devamını oku...>>

21 Ekim 2011 Cuma

Zeliş'i Bekleyen Kötü Sürpriz

Zeliş , komşusunun küçük oğlu (!) Levent'le son zamanlarda fazla görüşüyor. Hatta onu evine de çok çağırıyor. İşte son gelmesinde Levent , kazağını Zeliş'in bilgisayar masasının altında bıraktı.. Bu kazağı ise Kudret görerek Zeliş'e ''Yoksa çet çüt mü yapıyorsun ha ?... Kimin bu kazak ?'' diye sordu.. İşte Zeliş'i bekleyen sürpriz de bundan sonra 4.bölümde hep birlikte göreceğimiz gibi Kudret ile Levent'i karşı karşıya getirecek..

Hatta , Levent'in aslında Zeliş'e yazdığını bile düşünecek olan Kudret, ona bir güzel kafa atacak.('Irz düşmanı' dedikten sonra ..) Tüm bunları detaylı seyretmemiz için Pazar akşamını beklememiz gerekiyor. Ama ne kaldı canım yeni bölüme... Yalnızca 1 gün sonra hep birlikte Zeliş'i bekleyen kötü sürprizi göreceğiz...





Devamını oku...>>

Nermin'in Eşi Behçet Kim

Bu aktörün de diziye katkıları yadsınamaz. Gerçek adı Erdal Bilingen olan , dizide Nermin'in , yani takıntının son noktasında bir kadının eşini canlandıran Behçet (Erdal Bilingen), iki tane çocuğuna rağmen karısından ayrılmak isteyen bir doktoru canlandırıyor dizide..

Erkek oyuncular arasında en iyi bulduğum Erdal Bilingen, Behçet karakterine tam oturmuş. Surat ifadeleri ve yıllardır biriken 'eşe olan sinirin dışa vurumu' Erdal Bilingen'i oynadığı bu karakterle bire bir özdeşleştirecek..

Dizide en zor rollerden birisi hiç şüphesiz Bennu Yıldırımlar'ın.. Çünkü onun canlandırdığı Nermin , sürekli eşinin ve çocuklarının kusurlarını bulmaya çalışan , bununla da kalmayıp çevresinde ne kadar hatalı veya kirli şey varsa hepsini düzeltmeye çalışan birisi.. Böyle olunca Nermin'le aynı evde yıllardır yaşayan Behçet'in de canına tak etti..
Devamını oku...>>

Umutsuz Ev Kadınları Kudret Kim

Evet bu sorunun yanıtını bulmak için ben de uzun bir arama yaptım ve Umutsuz Ev Kadınları dizisinde (Kanal D'dekini söylüyorum) Kudret'i oynayan kişinin gerçekte Cenk Ertan olduğunu öğrendim..
Bağlantı
Umutsuz Ev Kadınları Kudret

Dizide Zeliş'le evli olan adam Kudret'in gerçek ismi Cenk Ertan ; yineledim dikkat ederseniz..

Zeliş'e aşık olmasa da ona olan sevgisini sürekli parasal hediyelerle veren ve gözü dışarda olan bir kazanovayı canlandıran oyuncunun ,Cenk Ertan'ın ismi Kudret'le özdeşleşti bile..
Devamını oku...>>

20 Ekim 2011 Perşembe

Kenan'in Sevgilisi Özür Diledi

Kenan'ı biliyorsunuz. Yasemin'in ex kocası. Kenan,şimdilerde sarışın ve güzel bir bayanla aşk tazeliyor. Kendi deyimiyle onlar nişanlılar bile.. Yasemin, kendisi kızına bakarken eşinin böylesine başına buyruk hareket etmesini bir türlü içine sindiremiyordu. Kenan'ın ,Yasemin'le evliylen görüştüğü kadın , bunu yeni fark etti ve ''Yasemin Hanım siz çok haklıymışsınız. Ben Kenan'ı böyle birisi sanmıyordum..Özür dilerim ...'' dedi. Kenan yine yalnız kalacak gibi görünüyor. Yeni bölümlerde ne olur bilemem ama..
Devamını oku...>>

Dizimiz Umut Vaadediyor

Bence bu dizi herkes için yeni bir umut vaadediyor. Ya da en azından kendisini kronik ev hanımı sanan herkes diyelim !

Kiminin tek takıntısı çocukları ve eşi iken , kimisi yeni aşklara yelken açıyor.. Kimisi eşinden görmediği sevgiyi gencecik bir çocukta buluyor..Kimi de dört çocuğuna hem annelik hem de babalık yapıyor.. İşte bizim beklediğimiz, (ya da ben bekliyordum) böylesine güzel bir tv dizisi idi...

Eminim pazar günleri yalnız ev kadınları değil ,ev erkekleri , ya da gençler de Kanal D'yi açarak bu diziyi izliyor.. Bakın,her dizi böylesine başarılı göndermeler yapmaz.. Yani, 70 milyonluk ülkeyiz. En azından dizideki 5 farklı kadının kişiliğine sahip yüzlerce insanı ben bizzat tanıyorum .Muhtemelen sizin de çevrenizde 'diziden fırlamış' kadınlar vardır.. Kanal D'ye ve senaryo yazarı yabancı arkadaşımıza teşekkür edelim bari :) ..
Devamını oku...>>

Gül Çıkmazı Sokak

Gül Çikmazi SokakBunu dizinin sıkı takipçileri merak edebilir. Aslında bu kadınların hepsi çıkmaz sokakta ,yani Gül Çıkmazı'nda oturuyorlar. Dizide böyle bir sokağın kullanılması bana göre hayli ironik. Nedenine gelince.. Şimdi , bizler böyle bir sokağa girsek , kadınların birbirleriyle olan ilişkilerinden,hayatlarından , maceralarından vs.. bir türlü çıkamayız. Yani bir nevi onların yaşadıkları bizleri kendisine çeker.. İşte böyle bir nedeni olduğuna inanıyorum sokağın 'Gül Çıkmazı' olmasının..

Tabi ben editör olarak böyle birşeyi düşünüyorum diye bunların doğru olacağı kesin değil. Sadece dizide böylesi bir sokağın bastıra bastıra gösterilmesi biraz espirili geliyor o kadar..

Dizide Yasemin oturdukları sokakla ilgili şunları söylüyor : ''Burası Gül Çıkmazı Sokağı , bütün çıkmaz sokaklar gibi bizim sokağa da kimsenin yolu tesadüfen düşmez.
''...
Devamını oku...>>

19 Ekim 2011 Çarşamba

Umutsuz Ev Kadınları 4.Bölüm Fragmanı


Dizi hızlı bir şekilde ilerlemeye ve bizler de umutsuz ev kadınlarının yeni bölümlerini izlemeyi iple çekmeye devam ediyoruz.. 23 Ekim Pazar günü 4.bölümünü izleyeceğimiz dizi ,1 ayını dolduracak..

4.Bölüm özeti

Zeliş'in evinde Levent'in unuttuğu hırka , Kudret'in dikkatini çeker ve o eşi Zeliş (Zeliha)'dan hesap sorar.

Levent, evli ama mutsuz kadın olan Zeliş'e 'Seni Seviyorum' der. Handan'ın eşi Cemil, kadınlarla yüzleşir ve Handan'la ilgili bilinmeyenler gün ışığına çıkmaya başlar.. Diğer taraftan Sevim , Yasemin'in Emel'in evini yaktığını öğrenir !

Bence 4.bölümde yine kıyametler kopacak , sakın kaçırmayın Pazar akşamı saat 20.00'da , Kanal D'den canlı izlemeyi ;)




Devamını oku...>>

Umutsuz Ev Kadınları Mert

Umutsuz Ev Kadinlari MertOyuncuları tanıtmaya devam ediyoruz. Dizinin üzerinden tam 3 bölüm geçti ve halen Handan'ın ölümü bir muamma...Bu yazımızda Handan'ın oğlu olan Mert'ten bahsedeceğim biraz.

Dizinin hırçın çocuğu ,annesine sonsuz sevgi gösteren ve ölümüne bir türlü anlam veremeyen Mert, adı gibi mert bir delikanlı. Henüz 16 yaşında olan ve babasına annesinin ölümünde ihmali bulunduğu için çok kızgın olan Mert, yeni bölümlerde ne gibi bir tavır takınacak bu da dizi izleyicisi için bir merak konusu..

Mert'in Gerçek ismi Batuhan Karacakaya

Türkiye O'nu (Batuhan Karacakaya) , 2008 ile 2011 yılları arasında izlenme rekorları kıran dizi Aşk-ı Memnu'da Bülent Ziyagil karakteri olarak tanıyor.

Şimdilerde , yalnız ev kadınlarının değil , herkesin diziyi takip ederken dikkatini çeken tertemiz bir aile çocuğu olan Mert , annesini kaybettikten sonra yıkıldı. Bu yaşta böyle bir hadise yaşanması , genellikle çocukların travmatik davranışlara yönelmesine yol açar. Dizide de Mert bunu gayet iyi sürdürüyor..
Devamını oku...>>

Umutsuz Ev Kadınları Kenan Kim

Umutsuz Ev Kadinlari Kenan KimKenan , yani dizide Yasemin'in eski kocası olan kişinin gerçek ismi İlker Kurt. Umutsuz ev kadınları dizisinin 3.bölümünde öne çıkan oyunculardandı Kenan..

Kenan çok başına buyruk bir karakter...

Güzel karısını ve yine dünyalar tatlısı kızını bırakan bir ev erkeği olan Kenan'ın aslında Yasemin'e , kızından dolayı bir nafaka ödemesi gerekiyor. Fakat, o, aslında parası olmasına rağmen Yasemin'e gıcık olduğu için nafakayı hep gecikmeli gönderiyor. Bu da Yasemin'i dellendiriyor.

Kısacası dizinin erkek karakterlerinden Kenan da umutsuz bir vaka diyelim..
Devamını oku...>>

17 Ekim 2011 Pazartesi

Handan'ın Kamerasında Ne Var ?

Handan'in Kamerasinda Ne var ?3.bölümünü izlememiş olabilirsiniz dizinin. Bu bölümde Handan'la ilgili çok önemli bir ipucuna Nermin ulaşıyordu. Bilgisayarlarını tamirden almak için servise giden Nermin , orada üzerinde Handan'ın isminin ve soyadının olduğu kamerayı gördü ve onu da satın almak istedi. İşte bu kamerada Handan'ın intihar sebebine dair gerekçeleri öğrenecek bizim kadınlar.

Cemil'in dereye attığı sandık, yeniden su yüzüne çıktı !

Cemil , sadece Handan ile kendisinin bildiği ve kendisiyle birlikte mezara kadar gideceğini düşündüğü bu gizemli sandığın artık su yüzüne çıktığını haber aldı. Dahası , tüm İstanbul da bu sandığın içinde neyin olduğunu öğrendi..

Sandıktan çıkan kemikler kime ait ?

Bunu bilen bir rahmetli Handan'dı. Bir de Cemil.Ama biz umutsuz ev kadınlarının 4.bölümünde sandıktaki kemiklerin kime ait olduğunu muhtemelen öğreneceğiz. Azıcık sabır kadınlar !...
Devamını oku...>>

Handan'in Oğluna Söylediği Ninni

BağlantıHandan , dizinin intihar eden karakteri. Ve hiç kimse henüz neden onun intihar ettiğini bilmiyor.Fakat bilinen bir şey varsa o da Handan'ın bu intihara mecbur kalması gibi...

Neyse o değil konumuz. Handan , çok sevdiği ve öldükten sonra yalnız bıraktığı oğlu Mert'e küçükken ninniler söyleyen çok sevimli bir anneymiş meğer. Oğluna söylediği ve 3.bölümdeki en duygusal sahnelerden biri olan o ninni sahnesiyle sizleri başbaşa bırakıyoruz..

Handan'ın ninnisi : Sen bir güzel meleksin....

























Devamını oku...>>

Yasemin Sinan'a Bahçede Yakalandı

Yasemin Sinan'a Bahçede YakalandıBanyodan sonra üstünü bile giyinmeden dışarı çıkan Yasemin , kapıyı bir an evvel açmaya çalışınca kilidini kırdı. Daha doğrusu kapının kolu elinde kaldı. Tam bu sırada bornozuyla birlikte eğilmiş kapının kolunu ararken karşısına bir anda Sinan geldi. Yasemin onu görünce ilk başta çok utandı ve ''Ne olur bakma bana ...''dedi. Sinan da merak edilecek birşeyin olmadığını ve zaten bakmadığını söyledi. Fakat Yasemin birkaç kez ısrar ederek kendisinin o halini görüp görmediğini sorunca Sinan da dayanamayarak ''Bu halini kimseye anlatmam..'' dedi. Yasemin'i bu sözler çok mutlu etti. Çünkü Sinan
,konuşmasının sonunda Yasemin'e olan ilgisini kadına söylemişti.






Devamını oku...>>

16 Ekim 2011 Pazar

Zeliş seksek Sahnesi

Zeliş seksek SahnesiZeliş , yani Zeliha, Levent'in evde olduğunu ve ellerini tuttuğunu gören mahallenin yaramaz kızı Çiğdem'den çok korktu. Korkmasının sebebi ise küçük kızın annesine , annesinin de babasına bunu söyleyeceği idi.Yani Levent ile evde kendisini yalnız gören Çiğdem'e oyuncak bebek vermek için Çiğdem'in yanına gitti. Çiğdem'e oyuncak bebek verecekti fakat kız onu geri çevirdi ve dedi ki ''Ben oyuncak bebek istemiyorum ; bisiklet istiyorum ! Yoksa anneme söylerim...''. Bu sahnenin videosunu birkaç gün içinde izleyebilirsiniz.
Devamını oku...>>

Cemil ile Çocuğu Kapıştı

Cemil , yani Handan'ın eşi ile çocuğu kadının 7 yemeğinden dolayı tartıştılar. Cemil'in eşinin ölümünden sonra onun için hiç üzülmemesi çocuğun dikkatini çekmişti. Tüm bunların üzerine Cemil'in ''Biz onu defnederken bütün görevimizi yerine getirdik ; 7 yemeği,40 yemeği... Bunlar fuzuli şeyler.'' deyince çocuk da babasına ''SEn ölünce ben de sana aynısını yapacağım.. Resimlerinin hepsini çöp kutusuna atacağım dedi.

3.bölümde Cemil'e silah bile doğrulttu..
Devamını oku...>>

15 Ekim 2011 Cumartesi

Umutsuz Ev Kadınları 3.Bölüm izle

Umutsuz Ev Kadinlari 3.Bölüm izleNe demeli böylesine güzel bir komedi dizisine bilmiyorum ki... Çok ünlü oyuncuları var tamam. Ancak,aslında Kanal D'nin bu dizisi bence oyuncudan öte konusuyla ön plana çıkmaya başladı bu geride kalan 3 bölümün sonunda. Sözüm söz , dizi kanal D'de yayınlandıktan hemen sonra buradan izlenebilecek.

Eğer siz de iyi bir dizi takipçisi olduğunuzu düşünüyorsanız muhtemelen Umutsuz Ev Kadınları dizisini pazar günleri açarak canlı olarak izliyorsunuzdur.

Neyse sadede geliyorum.Handan'ın neden intihar ettiği 3.bölümde belli oluyor. Hatta Handan, diğer ev kadını arkadaşlarının ölümününden sonra görecekleri bir mektubu ile yeniden merak uyandıracak.

Yasemin ,Elif,Emel, Nermin ve tabiki Zeliş.. Hepsinin bir piknikte buluşması 3.bölümü izleyenlerin büyük ilgisini çekecek. Hatta onların bazıları eşlerini de pikniğe getiriyorlar. Böylece kendi aralarında voltranı oluşturuyorlar bu bölümde :D Kısacası , yine ev kadınlarının umudu olan dizimiz herkesi memnun etmeyi başardı son bölümüyle..


Devamını oku...>>

Behçet Çok İçince Balkondan İşiyor

Bu söz cidden yuva yıkar ya. O nasıl bir üsluptur öyle. Ama Nermin , hep birlikte gittikleri piknikte kendisinden boşanmak isteyen kocası Behçet'ten işte böyle intikam alıyor.

Uzunca bir piknik masasında oturan hanımlar ve beyler sohbete tutuştular. Söz sırası birden Nermin'e geldi ve o da yapacağını yaptı. Nermin , 'Behçet çok içince balkondan aşağı şarıl şarıl işiyor !'' ..İşte 3.bölüme yine damgasını vuracak gibi görünüyor Bennu Yıldırımlar. Yani dizideki kadın Nermin..İşte o sahne ve Behçet'i yerin dibine sokan anlar.






Devamını oku...>>

14 Ekim 2011 Cuma

Umutsuz Ev Kadını Ceyda Düvenci

Umutsuz Ev Kadini Ceyda DüvenciCeyda Düvenci'nin oynadığı karakterden biraz bahsetmek istedi canım. Ne de olsa kendi bloğum değil mi ? Dizideki en eziyetli rolü ona vermişler zannımca..

Tam 4 çocuğu var ve hepsinin de derti sıkıntısı farklı. Annesi Sevim de başka işlerle uğraştığından torunlarıyla ilginemiyor. Ceyda Düvenci dizide Elif'i canlandırıyor. Elif,tam anlamıyla bir ev kadını ve klasik deyimle 'çocuklarının anası' :) ..Ama sizce de Elif'in omuzlarında taşıdığı bu yük biraz fazla değil mi ? Ne biliyim ben onun yerinde olsam elli farklı antidepresan kullanırdım mesela. Kadının kafasında kendisiyle ilgili herhangi bir projesi yok. Zaten geçen bölümde dolmuş şoförüne patlaması da tamamen kendi bilinçaltının bir ürünüydü..
Devamını oku...>>

Dizinin Saati Kaçta ?

Arkadaşlar pazar gününü iple çekiyorum. Pazartesinin arefesinde pazar akşamı dizinin saat 20.00'da yayınlanması çok iyi bence. Haftaya daha bir enerjik başlatıyor Umutsuz Ev Kadınları...

Saatini bilmeyenler için yazıyorum bunları. Eğer biliyorsanız dizinin kaçta başladığını lütfen fazla dikkate almayın. Ama ben bir erkek olarak en az değerli ev kadınları kadar diziyi seviyorum ve izliyorum. Siz siz olun Pazar akşamları kumandanızın 'Kanal D' tuşuna saatler 8'i gösterdiğinde basmayı unutmayın :)
Devamını oku...>>

13 Ekim 2011 Perşembe

Sinan da Yasemin'den Hoşlanıyor

Sinan da Yasemin'den HoşlanıyorBu söz aslında dizide duyduğum en anlamlı sözlerden .Erkeklerin kadınlarla ilgili düşüncelerini kısaca özetleyen bu sihirli sözü yani 'Erkekler önemsedikleri kadını kimseye anlatmaz..' sözünü Sinan Yasemin için söylüyor.

Yasemin'in bornozlu haliyle karşılaşan Sinan , 'Beni böyle gördüğünü kimseye anlatmazsın değil mi?'' diye bir soru gelince bu yanıtı verdi. Böylece 3.bölümde Yasemin'in ümitleri yeniden yeşerecek..Çünkü bu söz aynı zamanda Sinan'ın Yasemin'e olan ilgisinin bir dışa vurumu..
Devamını oku...>>

Songül Öden

Gümüş'deki performansı ve Kıvanç Tatlıtuğ ile olan uyumuyla herkesin dikkatini çeken Songül Öden , aslında hayli genç. 1981 Diyarbakır doğumlu olan Songül Öden'in son oynadığı dizi de bizim üzerinde bu bloğu hazırladığımız Umutsuz Ev Kadınları dizisi.. Dizideki 5 ev kadınından birisi '0'..Yasemin karakteri ile her ev kadınının gönlünü fethedecek gibi Songül Öden..

Acı Aşk,Sınır ve 72.Koğuş gibi sinema filmlerinde rol almış olan Songül Öden , aslında dizi oyunculuğuna daha yatkın görüşündeyim. O bana kalırsa uzun performansları seviyor. Karakterlerle kendisini bütünleştirerek iyi de bir oyunculuk sergilediğini düşünüyorum..

Her neyse , kısacası Songül Öden ,daha kendinden uzuun yıllar söz ettirir inşallah..
Devamını oku...>>

12 Ekim 2011 Çarşamba

Özge Özder Dizinin Emel'i

Dizinin en ilginç ve diğerlerinden bağımsız kadını olan Emel'in gerçek isminin Özge Özder olduğunu söylemiştik..

2.bölümde Emel'de yine bir işve bir eda almış başını gidiyordu.Mahalleye gelen yakışıklı,karizmatik ve çekici olan Sinan'ın dikkatini çekmek için türlü taklalar atıyor adeta Sinan'ı kendisine aşık etmek için çabalıyordu. Fakat Emel'in davranışlarında anormal olan birşeyi siz de fark etmişsinizdir. Kadının böylesine yüzsüzünü daha önce ben görmedim. Tamam güzelsin hoşsun ama bırak da adam kendiliğinden seni beğensin.. Yanılıyor muyum sizce de ?

Tabi bu anlattıklarım Özge Özder'in dizide canlandırdığı 'Emel' karakteriyle ilgili yalnızca.. Yani hani dizilerde uyarı verirler ya ''Buradaki kişi ve kurumlar hayal ürünü vs..'' gibi klişeler vardır. Ben, dizideki hayal ürünü 'Emel' için yazıyorum bütün bu yorumları...
Devamını oku...>>

Zeliş Levent Alışveriş Merkezinde

Zeliş ,kendi üzerine zorla da olsa birşeyler almış ve alışveriş merkezini terk ediyordu ki birden Levent karşısına çıktı..

Levent ,o günün sabahında yaşanan olaydan dolayı Zeliş'ten özür diledi.Zeliş de bunun üstüne 'İşi de öyle yarım bıraktın gittin...Neyse gerekirse ben seni yeniden çağırırım :) '' dedi.. Levent de mahçup bir şekilde Zeliş'in ellerindeki çantalara baktı ve dedi ki ''Şeyy,çok ağır görünüyorlar , yardım edeyim mi?''Fakat tam bu sorudan sonra Zeliş , yardıma ihtiyacı olmadığını söyledikten sonra arkasını dönerek hafif gülümsemekli bir halde oradan ayrıldı.İkilinin alışveriş merkezindeki karşılaşma sahneleri videonun hemen başında izleyebilirsiniz..

























Devamını oku...>>