28 Kasım 2011 Pazartesi

Umutsuz Ev Kadınları 9 Bölüm tek parça izle

Umutsuz Ev Kadınları 9 Bölüm tek parça izleBu bölümünde yine dizi takipçilerini şaşırtan gelişmeler olduğundan eminim. Diğer dizimle aynı saatte olduğu için yaklaşık 2-3 bölümdür umutsuz ev kadınlarını takip etmeyi de bıraktım. Umutsuz ev kadınlarının son bölümünü izledikten sonra yorum yapalım lütfen ;).


Devamını oku...>>

21 Kasım 2011 Pazartesi

Umutsuz Ev Kadınları 8.Bölüm Tek parça izle

Umutsuz Ev Kadinlari 8.Bölüm Tek parça izleEkranların sevilen yüzlerinden oluşan kadrosu ve ironik hikayesiyle Umutsuz Ev Kadınları'nın 20 Kasım pazar bölümünü izle.

Dünkü 8.bölümü ne yazıkki izlemedim. Ancak sınavların hemen akabinde bakabilirim. Yine de ev kadınları için dizimizin 8.bölümünü paylaşıyoruz..

Tek parça halinde umutsuz ev kadınları 8.bölümü izleyin.



Devamını oku...>>

13 Kasım 2011 Pazar

Umutsuz Ev Kadınları 7.Bölüm izle

İnanın bu bölümün sonunda ne oldu ben de bilmiyorum . Diğer diziye daldığım için umutsuz ev kadınları dizisinin 7.bölümünü bırakmak zorunda kalmıştım. Ama olsun buraya eklediğimiz bölümle birlikte hep birlikte izleyebiliriz.

Bütün kadınları dertleri başlarından aşkındı yine.. Nermin , boşanmayı kafasına koymuş ve evliliğini kafada bitirmiş Behçet'i yeniden kazanmak için dualar eder..

Zeliş,özgürlüğünün keyfini çıkarmak için spora başlar..Tabi Levent'le aralarında ne olduğunu bölümü izledikten sonra anlayacaksınız.

Yasemin , Sinan'la yemeğe çıkar.. Sinan'ın yanındaki kadını gören Yasemin , onu Sinan'ın sevgilisi sanacak. Ya da büyük bir ihtimalle buna benzer birşeyler..Hep birlikte gelin dizimizin son bölümünü seyretmeye koyulalım :)






Devamını oku...>>

Elif Okulda Çıldırdı !

Elif Okulda ÇildirdiOkulun öğrenci aile birliği yöneticisiyle hep ters fikirlere sahip olan Elif , Ülkü Hanım'a , yani öğrenci aile birliği başkanına öyle bir gözdağı verdi ki !

'Bana bak , Ülkü müsün nesin ?!' Ben senin gibi laf sokmayı bilmem.. Sen şimdi gidiyorsun ve önlüklerin üzerine öğrencilerin isimlerini kendin yazdırıyorsun.. Tamam mı !'' diyerek Ülkü'nün üzerine giden Elif'in bu planı tuttu..
Devamını oku...>>

Mert Kardeşini mi Öldürdü ?

Mert Kardeşini mi Öldürdü ?Merak ettiğimiz sorulardan birisi olan 'Mert'in Derya'ya ne yaptığı' bu bölümle birlikte tamamen açığa kavuşabilir...

Çok küçükken,daha aklı başında bile değilken 'hiç zarar vermek istemediği' Derya'ya Mert ne yapmış olabilir ki ? Yani Mert gerçekten de kardeşi Derya'yı öldürmüş olabilir mi ? Muhtemelen Handan'ı da ölüme götüren bu gerçek , Mert'in kardeşini öldürmesi gerçeğini bugün öğreneceğiz.

Tüm bu sorulara ve daha fazlasına umutsuz ev kadınlarının yeni bölümüyle, 7.bölümle birlikte cevaplar alacağız..
Devamını oku...>>

11 Kasım 2011 Cuma

En Sonunda Levent , Zeliş'i Öpüyor !

Bu aslında genç Levent için büyük bir zafer. Ancak Zeliş'in en çok korktuğu tabii ki eşi Kudret.Yeni bölümünde Levent'in Zeliş'le birlikte spor salonunda spor yaptıklarını ve hatta işi ilerleten Levent'in Zeliş'e sarılarak onu öptüğünü görüyoruz. Bunu ben değil son bölümün fragmanı söylüyor. İşte ikili arasında yaşanan ve Zeliş'in de duygularını saklayamadığı o anların videosu..
























Devamını oku...>>

Umutsuz Ev Kadınları 7.Bölüm Fragmanı

Zeliş , kaynanayı uslandırdığı için artık dış dünyaya açılır..Hatta Levent'le birlikte spor salonuna giderler.. Behçet çocuklarına bir motor alır. Ancak Nermin bunu Behçet'in 'çocukların sevgisini parayla satın almak' için yaptığını düşünür. Yine de Nermin'in çocukları için motor gibi bir hediye fazlasıyla ikna edici...

Cemil , Emel'le ilgili korkunç planlar hazırlamaktadır. Bunun için bir arkadaşına görev bile verecektir...

Hem heyecanlı hem de biraz duygusal bir bölümün bizleri beklediğini Umutsuz Ev Kadınları'nın 7.fragmanında hep birlikte izleyeceğiz..

























Devamını oku...>>

Yasemin'i Kıskandıran Anlar


Yasemin , çok değer verdiği ve belki de ilk kez aşık olduğu adamı başka bir kadınla restoranda görünce Sinan'ı çok kıskanacak. Aslında iş onun sandığı gibi bir 'flört' değil. Bu, Sinan'ın bir arkadaşı ile yaptığı sıradan bir yemek. Fakat siz gelin de bunu Yasemin'e anlatın.. Sanıyorum ki bu anlarda Yasemin'in Sinan'a olan sevgisinin yerini kıskançlık ve hüzün alacak.. Olsun ! Her aşkın içinde biraz da hüzün olmalı ki duyguları tam olarak yaşayabilelim... Umarım Yasemin Sinan'ın bu görüşmesinin aslında tamamen 'arkadaşvari' bir görüşme olduğunu anlar..
Devamını oku...>>

9 Kasım 2011 Çarşamba

Nermin Behçeti Eve Çağırdı Ama...

Herkesin kocalarına cilve yapmak için kullandığı bir yöntemi Nermin de öğrendi ve kendisine güzel iç çamaşırları alarak Behçet'i evine çağırdı. Herşey çok iyi gidiyordu ve ikili birbirlerine o kadar yaklaşmışlardı ki olanlar oldu ! Behçet tam Nermin'i öpeceği sırada Nermin yağ lekesini farketti ve başladı Behçet'in ceketini tuzlamaya ! Siz olsanız çileden çıkmaz mısını böyle bir durumda ? İşte Behçet'in tepkisi de tam böyle oldu ve romantizmin yükseldiği sırada birden herşeyin tadı kaçıverdi. 6.bölümün en renkli ve komik sahnelerinden birisiydi bu bölüm..
Devamını oku...>>

Kaynanaya Öyle Bir Oyun Oynadı ki !

Zeliş , kaynanasının eve gelen satıcılara hemen kandığını anlar da uslu durur mu hiç ! Kendisi evde olmadığı sırada eve gelen satıcı Mukaddes Anne'yi kandırmış ve ona senet imzalatmıştı. Aslında bu Zeliş'in fikriydi. Zeliş aklınca kaynanayı tuzağa düşürecek ve sonra ona yardım ediyor gibi görünecekti.. Planladığı oyun tuttu ve kaynanasının açığını bileziklerini satarak kapatacağını söyledi. Bu oyun sayesinde Zeliş de artık rahat bir nefes alabiliyor ve istediği zaman dışarı çıkabiliyor..
Devamını oku...>>

6 Kasım 2011 Pazar

Umutsuz Ev Kadınları 6.Bölüm izle

Umutsuz Ev Kadınları 6.Bölüm izleHer bölümünde merakımızın daha da arttığı ve Handan'ın ölümüyle ilgili gizemin dizinin havasına hakim olduğu bir gerçek. Bakarsınız 6.bölümü izledikten sonra bu sorulara yanıt bulabiliriz.

Cemil'in Mert'e yaptıklarını bir baba oğluna yapar mı bilmem ? Onu bir psikiatri kliniğine yatırtıyor Cemil. Yasemin ise tüm bunların farkında olduğu için Mert'in yattığı hastaneyi ziyaret ediyor. Zeliş ile Levent arasında nelerin yaşanacağı ise 6.bölümün en merak edilenlerinden..

Nermin ile Behçet bu sefer barışacaklar mı ? Umarız öyle olur. Bir yandan da Behçet'e acımıyor değilim hani.

Kaynanasının markajından kurtulmak için yeni yöntemler buluyor Zeliş..Kudret ise iki bölümdür aradığı kişini 6.bölümde bulabilir..

Her bölümüyle büyük ilgi gören Umutsuz Ev Kadınları'nın 6.bölümünü bugün diziden sonra bu adresten izleyebileceksiniz.



Devamını oku...>>

Umutsuz Ev Kadınları Derya Kim ?

Umutsuz Ev Kadinlari Derya Kim ?İşte 5. bölümde yeni bir bilmece daha.. Hem de bu sorunun cevabını öğrendiğimizde Handan ve Mert'in sırlarıyla ilgili çok önemli bir aşama katedeceğiz.

Son bölümde Gamze Mert'in yattığı kliniğe girer ve Mert'e sorular sorar. Mert , ilaçların etkisiyle ilk başta Gamze'yi tanıyamaz. Ancak daha sonra bildiği şeyleri Gamze'ye anlatmaya karar verir. Çünkü annesi Handan, Mert'in geçmişte işlediği bir suçtan duyduğu vicdan azabından dolayı intihar etmiştir..

Peki ama Derya kim ?

Mert'in istemeden yaptığı birşey Derya'ya zarar verir. Ancak o zamanlar Mert daha çok küçük bir çocuktur. Bunu sırtlayacak olansa Handan'dır. Yani aslında Handan Mert'in Derya'ya verdiği zarardan (belki de onun ölümüne yol açan bir zarar) dolayı kendini vurmuştur.

Bölümleri ilerledikçe yeni bilmeceler getiren ve onları çözdükçe de yeni gizemlere gebe olan Umutsuz Ev Kadınları'nın yeni bölümlerini iple çekiyoruz.
Devamını oku...>>

4 Kasım 2011 Cuma

Türkiye Bu Aşkı Konuşuyor !

Türkiye Bu Aşki Konuşuyor !BağlantıHangi aşk diye düşünebilirsiniz.. Yasemin ile Sinan aşkı tabii ki ! Herkesin pazar günleri oturup bir romantik aile komedisi olarak izlediği dizide artık aşk yavaş yavaş alevlenmeye başlıyor.

İlk birkaç bölüm boyunca zaten dizi izleyicileri Yasemin ile Sinan'ı birbirlerine yakıştırmışlardı. Fakat bunun adını bir türlü koyamadık.. Ancak Yasemin'in kendi deyimiyle 'ayrılmış' olması ve Sinan'ın da tam aradığı karakter olması ikilinin arasında büyük bir aşkın doğabileceğini gösterdi.Türkiye'nin merakla beklediği ve

Not : Umutsuz ev Kadınları dizisinin en büyük aşkı olarak gördüğüm Sinan Yasemin arasındaki aşk elbette ki yalnız dizi için geçerli. Özel hayatları ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değilim bu oyuncuların.
Devamını oku...>>

Bankacılıktan Ev Kadınlığına

Bankaciliktan Ev KadinliğinaBir zamanlar bankada memurluk yapan ve her sabah aynı saatte evine giden Elif,şimdi ev kadınlığına terfi etti ! Aslında bankada çok başarılı bir kariyeri olan ve bir süre daha devam etse belki de müdür olacak olan Elif , çocuklarına kendisi bakmak için bu meslekten ayrılmış bir ev kadını..

Dizide gördüğümüz kadarıyla çocuklarla uğraşmanın stresi aslında bankacılığın stresinden iki kat daha fazla. Artık annelik görevini son damlasına kadar yapması gerekiyor Elif'in..
Devamını oku...>>

Songül Öden Program Sundu

Songül Öden Program SunduDün İstanbul Şişli Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen türkü gecesini sunanlardan birisi de Songül Öden'di. 'Türkülerimiz Van İçin' programını Oktay Kaynarca ile birlikte sunan Songül Öden , verdiği mesajlardan dolayı salonu dolduranlarca ayakta alkışlandı. Depremle ve güncel konularla ilgili cesur yorumlar yapan Öden , konsere damgasını vuran sunucuydu..
Devamını oku...>>

2 Kasım 2011 Çarşamba

Emel mi Çekici Yasemin mi ?

Emel mi Çekici Yasemin mi ?Karşımıza iki güzel kadın çıkıyor. Hem Yasemin, hem de Emel oldukça alımlı bayanlar.. Fakat kişilikleri o kadar ters ki !

Bir tanesi kendisine aşk bulmak için adeta yırtınan ve karşısına çıkan bir yakışıklı erkeğin kollarına kendisini bırakan Emel ; diğeri ise insanlara ilk başta o kadar da yakın davranamayan , hafif utangaç,heyecanlı ve çekici olan Yasemin...

Kimin çekici olduğuna elbetteki saç renkleri ya da boyları karar vermez. Yani bunlar da bir etkendir ancak kişilik bence fiziksel güzelliği desteklemekte..

Böyle bakarsak her iki karakterin de kendine göre çocuksu tavırları var. Yasemin'e bakınsana ! Çocuğundan akıl alıyor. Zorda kalınca hep Gamze'ye soruyor ne yapması gerektiğini. Yine de orijinal bir kişiliği var Yasemin'in.. Emel ise çekiciliğini kendi kendine harcayan güzellerden. Zorla kendisine aşık etmeye çalışan kadınlar genellikle kaybeden taraf değil midirler ?
Devamını oku...>>

Kadınlar O'na Hayran !

Bağlantı
Şöyle bir forumları ve diziyle ilgili sayfaları gezdim ve Sinan'dan , yani Serhat Tutumluer'den hoşlanan onlarca kadına rastladım..

Dizide karizmatik bir karakteri olan ve Yasemin'i kendisine hayran bırakan Sinan'ın tek talibi elbetteki o kadın değil !

Kirli sakalları ve şairane ses tonuyla öyle etkileyici bir erkek ki Sinan !..Özellikle de orta yaşlarında böyle erkeklerin çekiciliğinin arttığını Serhat Tutumluer 'Umutsuz Ev Kadınları Sinan' karakteriyle göstermeyi başardı...

Yerinde konuşan ve yerinde susan , ilginç bir espri yeteneği olan Sinan'ı dizide izleyen her 10 kadından 9'u bence ona hayran..
Devamını oku...>>

6.Bölüm Fragmanı izle

Cemil , oğlu Mert'i psikiatri kliniğine gönderir. Yasemin ile Sinan arasındaki yakınlaşma artık belirgin bir hal alır. Sinan,Yasemin'e kendisini yeterince tanıyıp tanımadığını sorar. Yasemin ise tanıdığı kadarının kendisine yettiğini söyler.

Zeliş'in kaynanası kadının üzerine gelmeye devam eder. Daha onların evinden ayrılma niyeti de yoktur 'cadı kaynana'nın. Elif, çocuklarını yeni götürdüğü okulda da sorunlar yaşayacak ve bir öğretmenin üzerine yürüyecektir.

Kısacası hem duygusal,hem de komedi dolu bir 6.bölüm fragmanı var karşımızda..























Devamını oku...>>