29 Şubat 2012 Çarşamba

Dabbe full izle

Dabbe full izleYönetmeni Hasan Karacadağ'a büyük başarı getiren ve çoğu yönden Türkiye'de 'ilklerin korku filmi' olarak da bilinen Dabbe, cehennemden çıkan bir varlığın insan kılığına girerek kurbanlarını seçip öldürmesini konu alıyor.

Yerli korku filmleri arasında en popülerler arasında olan Dabbe full izle , alternatif korku filmi arayanlar için iyi bir seçim düşüncesindeyim.
Devamını oku...>>

28 Şubat 2012 Salı

Android'in Yeni Adresi

Android'in Yeni AdresiSon zamanlarda teknoloji kullanıcılarını bir kelime fazlasıyla meşgul ediyor. Peki nedir o kelime : Android..

Çoğu kişinin anlamını bile bilmeden kullandığı bu android , aslında küçük cihazlar için yazılan türlü yazılımlara deniliyor. Mesela bir cep pc'niz var ve onun içine antivirüs programı yüklemek istiyorsunuz. Ya da ipad'inize yeni oyunlar yüklemek istiyorsunuz. Tüm dünyada teknolojik gelişmelere paralel olarak android dünyası da hızla gelişmekte..

Android 'in yeni adresinde türlü programlar bulabilir , yeni telefonlarınıza onlarca yazılım yükleyebilir ya da hepsinden öte bu geniş alanda ne gibi gelişmelerin olduğunu takip edebilirsiniz.
Devamını oku...>>

Sümelanın Şifresi Temel izle

Sümelanin Şifresi Temel izleBu filmi çoğu yerde bulamayacağınızı bildiğim için sizlerin nereden izleyebileceğini düşündüm ve Sümelanın şifresi filmi hakkında yazmaya ve izleme önerisi getirmeye karar verdim.

Film , yerli sinema tutkunlarının aylardır sabırsızlıkla beklediği bir komedi. Kahramanı ise şimdiye kadar yüzünü hep hayal ettiğimiz Karadeniz'li komik Temel !

Sümela Manastırı'nda macerasına başlayan Temel (filmde Alper Kul oynuyor) , işi iyice ileri götürür ve sevdiği kızı almak için komediyle harmanlanmış bir maceraya girişir. Tek amaç sevdiğine ulaşmaktır.

Sümelanın şifresi Temel izle , filmle ilgili bilgilere ulaş , hatta istersen bu filmi sevdiklerin arasında da paylaşabilirsin..
Devamını oku...>>

Hannibal Doğuyor izle

Hannibal Doğuyor izleHannibal Lecter'i (bu filmde Gaspard Ulliel) bilmeyenler olabilir diye kendisinden bahsedelim. Hannibal, kardeşi Nazi subayları tarafından hunharca katledildikten sonra hayatının geri kalanını o insanları bulup cezalandırmak için yaşayan bir film kahramanı.

Hannibal'in çocukluğunda yaşadığı olayları aydınlatan 'Hannibal Doğuyor' , izleyicilerden iyi notlar alan serinin son filmi. Hannibal doğuyor izle , bu filmin detaylı bilgilerine o adresten ulaşabilirsin.

Türü : +13 ,Korku-GErilim
Yönetmeni : Peter Webber
Gösterim Tarihi : 2007 Türkiye
imdb puanı : 6/10 (yaklaşık 40bin izleyiciden)

Devamını oku...>>

27 Şubat 2012 Pazartesi

Koğuş The Ward izle

Koğuş The Ward izleJohn Carpenter yönetiyor ve Amber Heard (son yılların gözde kadın oyuncularından) oynuyor. 2010 yapımı bir gerilim ve korku filmi Koğuş, akıl hastanesine gönderilen genç bir kadının orada yaşadığı gizem dolu olayları sinemaya uyarlıyor.

Korku türündeki filmleri seyretmekten hoşlanan izleyicilere iyi bir alternatif olduğunu düşündüğümüz Koğuş the Ward izle adresinden filmi full izlemeniz mümkün.
Devamını oku...>>

Kolombiyalı İntikam Meleği izle

Kolombiyali İntikam Meleği izleGeçen hafta seyrettim. Babası ve annesi o daha 8 yaşındayken öldürülen Cataleya (Zoe Saldana) , amcasının yanına gider. Amcası da kendi bölgesinin en güçlü mafyalarından biri olan Cataleya (bir çiçek türü aynı zamanda) amcasından kendisini katil olarak yetiştirmesini ister.Daha 8 yaşında olan bu kızın intikama olan meyili oldukça çarpıcıdır.

Yaklaşık 15 sene sonra artık güzel ve çekici biri haline gelen Cataleya, şimdi anne ve babasının cinayetinden sorumlu kaç kişi varsa hepsine dersini verecektir.

Aksiyonu bol bir film olan Kolombiyalı İntikam Meleği'nin (orjinal ismi : Colombiana) konusu da bence başarılıydı. Başrolündeki seksi yıldız Zoe Saldana'yı ise erkek izleyiciler büyük bir heyecanla izleyeceklerdir.

Kolombiyalı intikam meleği izle , bu film adresinizden hd kalite ve türkçe dublaj izlenebilir.
Devamını oku...>>

Kader Ajanları türkçe dublaj izle

Kader Ajanlari türkçe dublaj izleMatt Damon ile Emily Blunt'nin başrolde oynadıkları filmde bir balerin ile politikacının gizem dolu aşk serüvenleri anlatılıyor. Onları bir araya getiren gizemli güçler, zamanı gelince ikiliyi ayırmak için çabalayacaklar.

Kader Ajanları bürosu , politikacı David Norris (Matt Damon) ile onun sevgilisi Elise'nin (Emily Blunt) aşkını baltalamak için ilginç planlar yaparlar .Fakat Norris'in sevdiği kadından ayrılmak gibi bir niyeti yoktur. Bir süre sonra mesleği ile aşkı arasında seçim yapması gereken politikacının yaşadığı bu macera George Nolfi'nin yönetmenliğinde sinemaya taşınıyor.

Kader Ajanları türkçe dublaj izle , Kader Ajanları filmi seyret, Kader Ajanları online izle
Devamını oku...>>

26 Şubat 2012 Pazar

The Muppets izle

The Muppets izleŞu an vizyon salonlarında gösterime giren fantastik komedi ve macera filmi 'The Muppets' i ailenizle izlemeye hazır mısınız ?

Jason Segel,Amy Adams ve Chris Cooper gibi ünlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin beğenisini kazanan film , aslında bir dönemin tv gösterisindeki karakterlerle ilgili. Kuklalar ve onların hayranları , kendi tiyatrolarını kapatmamak için eğlenceli bir maceranın ortasındalar.

The Muppets izle , Kuklalar 2012, The Muppets filmi
Devamını oku...>>

Ejderha Kapısındaki Uçan Kılıçlar izle

Ejderha Kapısındaki Uçan Kılıçlar izle
Jet Li severleri sevindirecek bir gelişme. Film , nete daha düşer düşmez yeni vizyon filmlerinin adresinde seyirci karşısına geçti.

Jet Li'nin bir generali canlandırdığı filmde yine bol miktarda savaş ve tabii ki uzak doğu dövüş teknikleri var. Filmin çoğu sahnesine kılıçların da katılması heyecan dozunu artırırken imdb'deki izleyicilerin değerlendirmesiyle 'Ejder Kapısındaki Uçan Kılıçlar' filmi 6.5/10 puan alarak başarısını ispatladı.

Nerden izleyebilirim ?


Genel sorulardan birisi olan 'bu filmi nereden izleyebilirim?' için size bir alternatif adres vereceğim.

Ejderha Kapısındaki Uçan Kılıçlar izle , burdan filmi de seyredebilir , filmle ilgili yorumlara da ulaşabilirsiniz. Nette zorlama yoktur ;) !
Devamını oku...>>

Ay Lav yu hd izle

Ay Lav yu hd izleAy Lav Yu filmini bilmeyen yerli sinemacılar yoktur galiba. Sermiyan Midyat'ın yazıp yönettiği filmde bir Amerikan olan Jessica Mardin'in küçük bir köyüne gelin gider. Fakat sorun, o köyün bir isminin bile olmamasıdır ! Haliyle böyle bir evlilik yapılsa kayıtlarda resmi olarak yer almayacaktır. Köyün samimi ve saf insanlarının Jessica ile onun sevgilisi İbrahim (Sermiyan Midyat) geldikten sonraki yaşadıkları komedili öykü,hemen her izleyicinin yüzünü tebessüm ettiriyor.

Ay Lav Yu ( aşkın yazıldığı gibi okunduğunu anlatıyor) filminin hiçbir yerde bulamayacığınız kalitesi orada var. Ay Lav Yu hd izle , halen seyretmeyenler varsa en kısa zamanda o adrese bir göz gezdirsinler..
Devamını oku...>>

Johnny English'in Dönüşü full izle

Johnny English'in Dönüşü fullRowan Atkinson'un resmen komedi şovu yaptığı bu aksiyon komedi filmini daha geçen hafta izledim. James Bond filmleri ile öyle böyle dalga geçmemişler. English, bir süre orta asyada inzivaya çekilip savaş eğitimleri aldıktan sonra yeniden İngiliz istihbaratı tarafından çağırılır. Amacı , İngiliz başbakan ile Çin başbakanının görüşmeleri sırasında güvenliği sağlamak ve Çin başbakanını suikastten kurtarmaktır.

Johnny English'in dönüşü full izle
adresinden filmin detaylı bilgilerine ulaşabilir , tamamını online seyredebilirsiniz.
Devamını oku...>>

25 Şubat 2012 Cumartesi

Şey türkçe dublaj izle 2011

Şey türkçe dublaj izle 2011BağlantıBenzer senaryo aslında 1982 yılında çekilmiş ve türüne göre en yüksek puanlı filmlerden birisi olmuştu. Ancak 2011'de bu başarılı bulunan senaryo revize edildi ve tüm dünya sinemalarında vizyona girdi..

İlk filmi ile ilgili bilgi için Şey The Thing 1982

Şey (The Thing) 2011 yapımı en yeni gerilim ve korku filmlerinden birisi.Özellikle gizemden hoşlanıyorsanız, bu film size hitap ediyor diyebilirim.İki bilim adamının Antarktika'daki yolculukları ve araştırmaları sonucunda yeniden yeryüzüne çıkacak bir tehlike beklemektedir ekibi. Ancak onlar bu şeyin ne olduğuna dair hiçbir fikre sahip değildirler.

Amerika ve Kanada ortak yapımı bir korku filmi olan Şey türkçe dublaj izle , adresten 'Şey' filmi ile ilgili geniş bilgiyi de alabilirsiniz.
Devamını oku...>>

24 Şubat 2012 Cuma

Tenten'in Maceraları türkçe dublaj izle

Tenten'in Maceralari türkçe dublaj izleBağlantıTenten'i bilen herkes şimdiden onun sinema filminin heyecanına kapıldı bile.. O ve sevimli köpeği Milu, yeni maceralara yelken açıyorlar.. Dünyayı keşif turu Tenten'le beraber onu izleyenleri de heyecanlandıracaktır..

Bir ay evveline kadar sinemalarda vizyonda olan animasyon macera filminin yönetmen koltuğunda oskarlı isim Steven Spielberg'in oturması ise izlemeyenleri bir kat daha meraklandırıyor. Eğer bu filmi halen izlemediyseniz (ki ailenizle izlemenizi tavsiye ederiz) aşağıdaki adresten filmin tanıtımını ve full olarak türkçe dublajını izleyebilirsiniz.

Tenten'in maceraları türkçe dublaj izle , adresten filmle beraber daha birçok vizyon animasyon filmini türkçe dublaj alternatifiyle seyredebilirsiniz..
Devamını oku...>>

Av Mevsimi Full izle

Av Mevsimi Full izleCem Yılmaz ve Şener Şen ikilisinden son yılların en başarılı bulunan polisiye gizem filmi : Av Mevsimi..

Film , bir cinayetle başlar. Cinayet büronun en deneyimli dedektifi 'Avcı' lakaplı polis ve onun yardımcısı olan Deli İdris (Cem Yılmaz) , bu cinayetin ardındaki sır perdesini aralamalıdır. Fakat, bir ucu ülkenin en saygın iş adamlarından birine (filmde Çetin Tekindor) uzanacak olan bu işin sonunu hiç kimse kestirememektedir.

Onlar görevleri gereği katil zanlılarını avlamalılar..2010 yapımı yerli bir polisiye gizem ve suç filmi olan Av Mevsimi full izle .
Devamını oku...>>

Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde izle

Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde izleJack Sparrow'un (Johnny Depp) en yeni macerası olan film 2011 yılında vizyona girmişti.Türkiye'de yabancı filmler arasında gişe getirisi en fazla olan filmlerden olan Karayip Korsanları , 4.filmde de geleneği bozmadı.

Jack Sparrow, eskiden tanıdığı bir kadınla tekrar biraraya gelir.Angelica Teach (filmde Penelope Cruz) isimli bu gizemli kadın, bir yandan Jack'i kendine aşık etmeye çalışırken diğer yandan da gençlik pınarını herkesten önce bulmak için çabalar..Tabi filmdeki Barbossa ve yeni karakter Karasakal'ın da maceraya daha bir gizem kattığını söylemek mümkün.

Sevilen fantastik macera Karayip Korsanları 4 izle , Karayip Korsanları gizemli denizlerde türkçe dublaj izle , Karayip Korsanları 2011 filmini seyret
Devamını oku...>>

23 Şubat 2012 Perşembe

Git Başımdan Türkçe Dublaj izle

git başımdanFilmle ilgili kendi fikirlerimi sizlerle paylaşayım. Filmi başrollerinden dolayı seyretmiştim. Zach Galifianakis'i zaten Hangover filminden biliyordum. Robert Downey'i de bilmeyen sanırım yoktur. Bu ikili , filmde birbirlerini otostop sırasında tanıyan iki yabancı.. Ancak Zach Galifianakis'in oynadığı karakter , hemen herkesle arkadaşlık yapabilecek bir türden. İkisinin yol boyunca Amerika'nın bir eyaletinden diğerine gitme macerasını anlatan 'Git Başımdan' filmi bence komedi izleyicilerinin seyretmelerine değecektir.

Git Başımdan film, Git Başımdan filmini izle , Git Başımdan türkçe dublaj izle , Git Başımdan seyret
Devamını oku...>>

Çelik Yumruklar türkçe dublaj

Çelik Yumruklar türkçe dublaj Hugh Jackman'ın en son vizyona giren filmi Çelik Yumruklar , çok ileri olmayan bir gelecekte geçen konusu ve bilim kurgu sahneleriyle izleyici karşısında.

Artık boks sporu dünyanın en çok izlenen sporu haline gelmiştir. Bunun sebebi ise 1 tona yakın ağırlıkları ve 3 metreyi bulan boylarıyla 'çelikten yapılmış robotlar' dır.Oğluna yardım ederek onun robotunu yeniden elden geçiren bir baba ve oğlunun yarışmaya katılma hikayesinin anlatıldığı Çelik Yumruklar, yakın zamana kadar en çok izlenen filmler arasındaydı.

Çelik yumruklar izle , Çelik yumruklar filmi , Çelik Yumruklar türkçe dublaj izle
Devamını oku...>>

22 Şubat 2012 Çarşamba

Hugo izle 2011

Hugo izle 2011Hugo'nun filminin çıktığını yeni duyanlar hayli şaşıracaktır. Ancak 3 ay önce Aralık ayında Türkiye'de vizyona giren film , yetim Hugo'nun ölen babasıyla yeniden görüşebilmek için sihirli bir saati aktive etmesini konu alıyor. Zeki bir çocuk olan Hugo, baba ve amcasından gördüğü tamircilik işine kafayı takar. Hugo'ya göre eğer sihirli anahtarı bulursa bu onun babasını (filmde Jude Law) da bulacağı anlamına gelir.

Oyunu kadar sinema filmi de ilgi çeken Hugo'yu izlemenin zamanı geldi. 3 aydır bekleyenlere de biz müjdeyi vermiş olalım.

Hugo filmi,Hugo online izle , Hugo izle 2011 , Hugo filmini seyret
Devamını oku...>>

Sunker Punch türkçe dublaj izle

Sunker Punch türkçe dublajSunker Punch filmi 2011 yılı yapımı bir fantastik türden macera filmi. Ancak karakterlerinin tamamının genç bayanlardan oluşması ve hepsinin de kendine göre savaş yeteneklerinin bulunması Sunker Punch filmini oldukça gizemli ve egzotik kılıyor.

Üst düzey görsel efektler ve konunun derinliği de filmin senaryosu ile bütünleşince ortaya fantastik film seyircilerine bu filmi seyretmek kalıyor. Gerek oyuncu kadrosu, gerekse de hikaye açısından büyük övgüler alan film, imdb'de 100 bine yakın kişi tarafından oylanmış. Bu değerlendirmelere göre filmin puanı şimdilik 10 üzerinden 6 civarında.

Sunker punch full, Sunker punch filmini seyret, Sunker Punch türkçe dublaj izle , Sunker Punch filmini full izle.
Devamını oku...>>

Paranormal Activity 3 türkçe dublaj izle

Paranormal Activity 3 türkçe dublaj izle1988 yılında küçük kardeşler Kristi ve Katie, yaşadıkları odada görünmeyen varlıklarla iletişime geçerler. Paranormal (normal üstü) bu aktivitelerin o odada bulunduğunu tespit etmek içinse oraya bir kamera yerleştirirler.

İlk filmi ile rekor üstüne rekor kıran Oran Peli (Paranormal Activity yapımcısı), seriye bir 3.filmi de ekleyerek korku film hayranlarını memnun etti.

Paranormal Activity 3 türkçe dublaj izle , Paranormal Activity 3 seyret, Paranormal Activity 3 full izle
Devamını oku...>>

Anadolu Kartalları full izle

Anadolu Kartallari full izleAnadolu Kartalları, 2011 yılının Ekim ayında vizyona girdiği günden beridir Türkiye'de internette en çok aranan yerli filmlerin başında.

Beş havacı öğrencinin okullarını bitirerek Türk Hava Kuvvetleri mensubu olmaya çalışmalarını anlatan Anadolu Kartalları,izleyicilerin hemen hepsinden geçer not almayı başardı.Türk sinema tarihinde ilk kez F-16 uçaklarının bir filmde kullanıldığı bu kişilerin hepsinin ortak noktası ise hedeflerine ulaşmak. Ancak bu sanıldığından zor bir eğitimi ve hepsinden de önemlisi psikolojik süreci gerektiriyor.

Anadolu kartalları full izle , anadolu kartalları nereden izleyebilirim , anadolu kartalları izle, Anadolu kartalları filmi
Devamını oku...>>

21 Şubat 2012 Salı

Bir Gün filmi izle

Bir Gün filmi izleAnne Hathaway ile Jim Sturgess'in başrollerinde yer aldıkları duygu yüklü bir aşk hikayesi izleyeceksiniz.

Birbirlerini yalnızca yılda bir gün görebilen iki eski arkadaştır onlar.Mezuniyet yıldönümlerinin olduğu gün. İşte yıllarca hep o gün buluşan ve birbirlerinden elektrik alan ikilinin aşk hikayesini izlerken yer yer duygulanıyoruz. Romantik türden filmlerden hoşlananlar için eklemekte fayda var ,geçtiğimiz yılın en popüler yabancı filmlerinden birisiydi 'Bir Gün'.

Bir gün filmi izle , bir gün izle, bir gün türkçe dublaj
Devamını oku...>>

Çıldırış türkçe dublaj izle

Çildiriş türkçe dublaj izleAdrien Brody'nin yer aldığı hangi filme kötü diyebiliriz ki ! Bu filmde d Körfez Savaşı'nda bir Amerikan askeri olarak yaralanan ve gazi olan Jack Starks (Adrien Brody), savaştan yurduna dönmeye hazırlanmaktadır. Yolda aracı bozulan bir kadına yardım eden Jack, ardından başka birisine otostop çekerek yaşadığı yer olan Vermont'a dönmeye çalışır.

Uyandığında en son hatırladıkları bunlardır. Şimdi Jack'i bir akıl hastanesi kliniğine yatırmışlar ve üzerinde deneyler yapmaya başlamışlardır.Onu canlı canlı bir tabutun içine koyan ruh hastası doktor Thomas Becker (Kris Kristofferson) , kendince onu rehabilite ettiğini düşünmektedir. O ise çıldırmadan bir an evvel o hastaneden kaçmanın hesaplarını yapmaktadır.Ancak, aslında gerçekler bundan çok daha karmaşıktır. Çıldırış filmi 2005 yapımı bir psikolojik gerilim türünde film olarak imdb'de tam 50 bin kişinin oylarıyla 10 üzerinden 7 puan aldı.

Çıldırış türkçe dublaj izle , çıldırış filmi,çıldırış 2005, çıldırış filmini izle
Devamını oku...>>

Çizmeli Kedi türkçe dublaj izle

Çizmeli Kedi türkçe dublaj izleShrek ve arkadaşları ile buluşan Çizmeli Kedi'nin macerasını konu alan animasyon filmi 'Çizmeli Kedi' (Puss İn Boots) 2012'nin en sevilen animasyon filmi olmayı başardı.

Harcanan yüksek miktarlarda paraların karşılığının sinemada alınması ise yapımcıları sevindiren bir gelişme. Dreamworks'ün yapımcı firma olduğu filmde Çizmeli kedi aramıza katılacak. Tehlikeye fazlasıyla hazır, oldukça alçak gönüllü ve kendini sevdiren bu kediye bayılacaksınız.

Çizmeli kedi türkçe dublaj izle , çizmeli kedi filmi, çizmeli kedi animasyon filmi.
Devamını oku...>>

Cengiz Han türkçe dublaj izle

Cengiz Han türkçe dublaj Moğolistan'ın kurucu hükümdarı Cengiz Han'ın bilinmeyenlerini izleme fırsatı bulacağınız film tarihi bir biyografi. Tabi bunun yanında filmde sıklıkla savaş sahneleri de kullanılmış. Dünyanın gelmiş geçmiş en hırslı hükümdarları arasında bulunan Cengiz Han'ın çocukluğundan ülkeyi kurduğu yıllara kadarki hayatı filmde mercek altına yatırılıyor.

Cengiz Han türkçe dublaj izle, cengiz han filmi,cengiz han izle,mongol izle,mongol türkçe dublaj.
Devamını oku...>>

20 Şubat 2012 Pazartesi

Yürü Gari İbram full izle

Yürü Gari İbram full izleBu filmi izlediniz mi bilmem. Ancak ben ilk birkaç dakikasını izlediğimde keyif almış sonra geri kalanını izlemeye gerek duymamıştım. Bu nasıl bir çelişki diyebilirsiniz . Yerli komedilerden mümkün olduğunca uzak kalan biriyim de ondan..Her neyse filmin özeti şu şekilde :

İbram, Muğla'nın yağız delikanlısı... Başına gelmeyen kalmayacaktır İbram'ın.. Çünkü güzel kızı ona gösterecekler, ancak çirkin ablasıyla evlenmeye zorlayacaklardır. O da , mecburan abileri kendisini vurur korkusuyla bir süre bu insanla yaşamak zorundadır.

Ege yöresi komik konuşma ağzıyla, yöresel esprilerle ve komedi sahneleriyle yürü gari ibram full izle.
Devamını oku...>>

X-Men Birinci Sınıf Türkçe Dublaj izle

X-Men Başlangiç Türkçe Dublaj izleHerşeyin başladığı noktaya, yani iki mutan liderin öğrenci olduğu zamana dönüyoruz. Profesör X ve Magneto, şimdi birer düşman olmalarına karşın aslında gençliklerinde sınıflarındaki en iyi arkadaşlardı. İşte filmin kırılma noktası da burası. Artık onlar birbirlerine birer düşman . Her ikisinin de karşı koyulması çok zor üstün özellikleri var.

Marvel'in en ilgi çeken çizgi romanlarından sinemaya uyarlanmış (2011'de) X-Men Birinci sınıf türkçe dublaj izle.

Kevin Bacon,James McAvoy ve Michael Fassbender gibi yıldızların başrolünde oynadıkları film aynı zamanda 3 prestijli ödülün de sahibi bir bilim kurgu...
Devamını oku...>>

Beni Unutma 2011 izle

Yeşilçamın eski filmlerini takip eden 80 ve 90'lar kuşağı o filmlerde aşık olan kadının çaresizliğini defalarca izlemişlerdir. Ancak yeniden servise sunulan bir senaryo olmasına rağmen Beni Unutma filmi, romantik film seven sinema izleyicisini fazlasıyla doyuracaktır..

İki yalnız insan.. Birisi sevdiği adamın kendisini aldattığını öğrenen Olcay (Açelya Devrim Yılhan ) , diğeri ise ilişkisinde dikiş tutturamayan Sinan..Bu ikili birbirlerine aşık olurlar. Ancak 'pick' adı verilen ve son zamanlarda 'unutma hastalığının genç insanlarda başgösteren türü' olan bir çeşit rahatsızlıkla boğuşmaya başlayan Olcay, zamanla en yakın arkadaşlarını tamamen unutacaktır.

Beni unutma 2011 izle , beni unutma filmi,beni unutma yerli, beni unutma 2011 seyret.
Devamını oku...>>

Neşeli Ayaklar 2 izle

Neşeli Ayaklar 2 izleAnimasyon tutkunlarının merakla bekledikleri aile komedisi türündeki Neşeli Ayaklar 2 filminde küçük penguen,babasını fazla ciddiye almayan başına buyruk birisi.

Baba penguen ise oğlunun kendi yolundan gitmesi için elinden geleni yapacak.Ancak küçük Erik, yeteneklerinin farkına vardığı için onu yönlendirmek o kadar da kolay değil gibi ! Vizyon salonlarında ilgiyle seyredilen Neşeli Ayaklar 2 full izle.

Yeni animasyon filmlerin adresinde kalmaya devam ederek son çıkan vizyon filmlerini de o adresten izlemeyi deneyebilirsiniz.
Devamını oku...>>

Umutsuz Ev Kadınları 19 Şubat izle

Umutsuz Ev Kadinlari 19 Şubat izle
Epeydir sizleri umutsuz ev kadınları dizisiyle ilgili gelişmelerden mahrum bıraktık.Aslında ben de uzunca bir süredir diziyi izlememiştim. Bu yazının sonunda umutsuz ev kadınlarının 19 şubat bölümünü bulacaksınız.

Yasemin, kızı ile Mert'in görüşmesinin tehlikeli olacağını düşündüğünden Gamze'yi ondan uzaklaştırmaya çalışır. Zeliş ise hamile olduğunu öğrendiği anda kısa süreli bir şok geçirir. Nermin'in oğlu, annesi için öyle bir plan hazırlar ki ! Kısacası dizinin müdavimlerinin sevecekleri bir bölüm olmuş.

Umutsuz ev kadınları 19 şubat bölümü,Umutsuz ev kadınları 20.bölüm izle



1.part



2.part



3.Part




4.Part


Devamını oku...>>