31 Mart 2012 Cumartesi

Mahşer Günü izle

Mahşer Günü izleVizyona bile girmeden bu ne sürattir diye düşünebilirsiniz. Fakat Mahşer Günü izle dikten sonra gerçekten de dediğimizin haklı olduğunu göreceksiniz. Bir avuç insanın bir nükleer patlamanın hemen akabinde hayatta kalma çabalarını anlatan bilim kurgu-gerilim filmi 'Mahşer Günü' (The Divide) , yüksek gerilim dozu ve özgün senaryosuyla bu yılın en çok konuşulan filmleri arasına girmeyi başardı..

Mahşer Günü izle , Mahşer Günü full , Mahşer Günü filmi online izle , Mahşer Günü seyret...
Devamını oku...>>

26 Mart 2012 Pazartesi

Barbie Saç Kestirme Oyunu

Barbie Saç Kestirme OyunuBu oyunu hiçbir yerde bulamayanlar olabilir. Fakat, delioyun'da Barbie'nin saçlarını istediğiniz şekilde kesebileceğiniz oyun bulunmakta. Kuaförlük becerinizi geliştirebilir ve barbie'yi istenilen imaja kavuşturabilirsiniz.

Barbie saç kestirme oyunu , kız oyunları kategorisinde siz minik oyun severlerin oynaması için beklemekte...
Devamını oku...>>

Titanların Öfkesi filmi izle

Titanların Öfkesi filmi izleBu film, çoğu seyirciye göre bu yılın en başarılı görsel efektlerine ve macera sahnelerine sahip filmi..

30 Mart 2012'de Türkiye'de sinema salonlarını dolduracağımız Titanların Öfkesi,fantastik konusu ve başarılı başrol oyuncuları ile şimdiden en dikkat çeken yapımlardan..Babası esir alınan bir yarı tanrının baba Zeus ( Liam Neeson)'u titanlardan kurtarmak için verdiği mücadelede gerçek adrenalini izleyici hissedecektir.

Titanların Öfkesi izle , Titanların Öfkesi filmi izle , Titanların Öfkesi 2012,Titanların Öfkesi full izle seyret.
Devamını oku...>>

20 Mart 2012 Salı

Ateşli Oda full izle türkçe dublaj

Ateşli Oda full izle türkçe dublajRoma'da bir otel odasında geçen öyküde 'lezbiyenlik deneyimi' yaşamak isteyen iki farklı karakterin bir gecelik ilişkileri anlatılıyor. İspanyol yapımı ödüllü bir film olan Ateşli Oda , diğer bir ismiyle Roma'da Bir Oda filmini internetten nerden full izleyebilirim diye düşünenler vardır.

Ateşli Oda full izle türkçe dublaj

Devamını oku...>>

16 Mart 2012 Cuma

Süpertürk full izle

Süpertürk full izleFilm ,sinemalarda 'Sen Kimsin' filminden yaklaşık 2 hafta sonra vizyona giren yerli yapım yepyeni bir komedi filmi.

SüperTürk'ün başrolünde süper güçleri olan Tamer Karadağlı'yı izleyeceksiniz. 40 sene önce Türkiye'nin bir kasabasına uzaydan düşen yabancı bir maddenin , yani kapsülün içinden çıkan Ekber, büyüdükçe süper güçleri olduğunu fark edecektir. Onu evlat edinen aile ise onun bu güçlerini saklaması gerektiğini düşünür. Fakat Ekber, yani Süpertürk, kendi özel yeteneklerini her fırsatta göstermeye kararlıdır.

Süpertürk full izle yebilir sinemanın ardından filmin tüm yorumlarına erişebilirsiniz.
Devamını oku...>>

14 Mart 2012 Çarşamba

Lipton Herşeyi Bilen Kadın Oyunu

Lipton Herşeyi Bilen Kadın OyunuBu oyun ne yazık ki kendi sponsoru tarafından şimdilik oynanamamakta. Çünkü bilindiği gibi zaman geçtikçe reklam kampanyaları vs. değiştiğinden lipton da yeni oyunlarla kendini tanıtmaya çalışıyor.

İllaki lipton herşeyi bilen kadın oyunu sayfasına bakmak isterseniz sizi yeni açılmış bedava oyunlar adresine de bekleriz. Bu adreste en deli oyunları bulacağınız hatırlatmasını ikinci kez yapar ve sizlere iyi eğlenceler dileriz.

Tüm bunların yanına ayrıca yeni açılmış oyun blogumuzdan da herşeyi bilen kadın oyununu ücretsiz ve hızlıca oynayabileceğiniz hatırlatırız. Yerli oyunlar arasında belki de en çok oynanan ilk on oyundan olan yapay zeka oyunu herşeyi bilen kadın   (Yeni !) , doyasıya o adresten de oynanabilir.
Devamını oku...>>

11 Mart 2012 Pazar

Çılgın Motorcular türkçe dublaj izle

Çilgin Motorcular türkçe dublaj izleÇılgın mı çılgın bu adamlar. Hepsi de kırk yaşına merdiven dayamışlar ; fakat yine de motor tutkularından vazgeçemiyorlar. İşte hepsinin bu ortak motor sevdası başlarına öyle belalar açacak ki !

Bugün 20.00'da Star'dan seyretme imkanı bulacağınız filmi , Çılgın Motorcular türkçe dublaj bulamıyorsanız ,ya da defalarca seyretmek istiyorsanız doğru adrese gidiyorsunuz !
Devamını oku...>>

10 Mart 2012 Cumartesi

Yeni Bir Oyun Sitesi

deli oyunlarHenüz çok yeni açılan bir oyun oynama sitesi olan delioyun.Org ,şimdiden flash oyunlar oynamak isteyenlerin ihtiyacını karşılamak için elinden geleni yapmakta.

Tüm oyunların altında nasıl oynanacağı ile ilgili açıklamaların yer aldığı ve yaklaşık 20 farklı kategorilerde oyunu bulup oynayabileceğiniz adreste tüm oyunlar ücretsiz !

Örneğin uzunca süredir oynanan oyunlardan herşeyi bilen kadın lipton oyunu da bu adreste. Çocuklarınıza ya da kendinize eğlenmek, oyun oynamak için süreniz varsa gezip adreste deli oyunlar bulabilirsiniz !
Devamını oku...>>

Seni O Kadar Çok Sevdim Ki izle

Seni O Kadar Çok Sevdim Ki izleKristin Scott Thomas'ı 'İngiliz Hasta' filminden tanıyanlar muhakkak vardır. O filmdeki performansı ile de ödüllere doymayan bir aktris olan Thomas ,bu filmde de 15 senesini hapishanede geçirmiş bir orta yaşlı kadını oynuyor. Bu filmde Juliette Fontaine karakteri , ailesini yılların ardından yeniden gören , ama bu sefer her zamankinden daha ürkek bir karakter . Siz olsanız on beş senenin ardından aynı duyguları paylaşmaz mıydınız ?

Bize bunları sorgulatan seni o kadar çok sevdim ki izle filmini ödüllü arşivde aradığınız anda bulup seyredebilirsiniz.
Devamını oku...>>

9 Mart 2012 Cuma

Alacakaranlık 3 türkçe dublaj izle

Alacakaranlık 3 türkçe dublaj izleBağlantıÇoğu yerde bu filmi bulamazsınız iddia ediyorum. Alacakaranlık 4'ü izleyip de ben 3.filmini nasıl kaçırmışın ya diye düşünüyorsanız meraklanmayın..

Bilindik hikaye , Bella iki süper güçlü erkek (biri vampir birisi de kurt adam) arasında kararsız kalır. Bu durum , iki ırkın birbirleriyle olan rekabetlerini tetikler ve fantastik bir savaş başlar. Öte yandan Bella (Kristen Stewart), aşık olduğunu düşündüğü Edward (Robert Pattinson)'in iyi bir seçim olmayabileceğini düşünür. Böylece kurt adam Jacob (Taylor Lautner)'e bir şans doğar.

Alacakaranlık 3 türkçe dublaj izle yin (Tutulma). Göreceksiniz ki o adreste çok sayıda daha fantastik filmi full seyredebiliyorsunuz.
Devamını oku...>>

8 Mart 2012 Perşembe

Bir Ayrılık izle

bir ayrılık izleİran'ın son yıllarda yaptığı ve en başarılı bulunan dram filmlerinden olan Bir Ayrılık'ta fikir çatışmasına düşen ve birbirlerinden ayrılma davası açan bir evli çiftin hayat hikayesini izleyeceğiz.

Bir koca, kızına bakması için hamile bir bayan tutmuştur.Hasta olan babasından dolayı İran'ı terketmek istemeyen bu adam ile eşi arasında yaşanacak 'ayrılık hikayesi', izleyicilerin o bölgenin geleneklerini sorgulaması ve kendilerini film karakterlerinin yerine koyması ile ayrı bir boyut kazanacak.

Bir Ayrılık izle yebilir ve filmin detaylı bilgilerine erişebilirsiniz.
Devamını oku...>>

7 Mart 2012 Çarşamba

Cehennem 3D izle

Cehennem 3D izleTürkiye'nin ilk 3D çekim korku filmi 'Cehennem 3D' yi izlemediniz mi ? Kimi izleyicilerin fiyasko olarak gördüğü filmin bir yerli korku sineması girişimi açısından son derece başarılı olduğunu düşünüyorum.

Her ne kadar film seyircileri 2010'da başka yabancı filmlerle daha çok ilgilenmiş olsalar ve bu filmin reklamı fazla yapılamamış olsa da izleyenlerin çoğu yer yer ürperdiklerini söylüyorlar. Biray Dalkıran'ın yönetmenliğini yaptığı Cehennem 3D full izle yebilirsiniz şimdi !
Devamını oku...>>

6 Mart 2012 Salı

Paranormal Activity 1 türkçe dublaj izle

Bu filmde yaşananların etkisinde kalıp da benim odama da aynı paranormal varlıklar musallat oldu demeyin. Gerçekçi olsa da en nihayetinde bir korku filmi , bir yönetmeni ve bir yapımcısı var çünkü.

Paranormal Activity, 2007 'de yapılmış olmasına rağmen ülkemizde 3 yıl gecikmeyle vizyona girmiştir.

Paranormal Activity 1 türkçe dublaj izle
yebilir ve filmle ilgili aradığınız tüm detayları oradan takip edebilirsiniz.
Devamını oku...>>

5 Mart 2012 Pazartesi

Bir Kadının Sex Günlüğü izle

Bir Kadinin Sex Günlüğü izleValérie Tasso'nun aynı isimli romanından uyarlanan film , yalnız bir kadının hayattaki başarısızlıklarının üzerini seksle örtmeye çalışmasını anlatıyor. Dramatik ve psikolojik sahneler barındıran bir İspanya yapımı film olan bu 'Sex Günlüğü' aslında sanıldığı kadar cinsel bir film değil...

Elbette filmde +13 sahneler var ; fakat bu, filmin asıl vermek istediği mesajı bazı izleyicilerin görmesine engel olmakta.

Bir Kadının sex günlüğü izle (türkçe dublaj) yerek filmin vermek istediği mesajları ve konusunu anlamanız mümkün...
Devamını oku...>>

Gri Kurt izle

Gri Kurt izleYüksek macera ve gerilim dozu arıyorsanız 2012'nin iddialı filmlerinden olan Gri Kurt'u izlemenizi tavsiye ederim. Bir işçi mürettebatı , uçak kazası yaptıkları Alaska'da kışın en çetin şartlarında hayatta kalmaya çalışacak. Bunu yaparken ekibin liderliğini de profesyonel avcı Ottway (Liam Neeson) üstlenecek.

''Bugün ya hayatta kalacaksın , ya da öleceksin !'' gibi iddialı bir sloganı olan Gri Kurt izle yin derim ben. Seçim tabii ki sizin.
Devamını oku...>>

Artist filmi izle

Artist filmi izleArtist, geçtiğimiz hafta Amerika'da düzenlenen Oskar ödülleri gecesinde 6 ödüle aday gösterilmiş ve 5 oskarı kazanmıştı.

Başrol oyuncusu Jean Dujardin , yönetmeni Michel Hazanavicius ve hatta kostüm tasarımına kadar her alanda ödüllerin sahibi olan film 20'lerin Hollywood'unda henüz yeni gelişen 'Sesli sinema' sektörünün hemen öncesinde bir aktörün yaşadığı hikayeden esinlenerek yapıldı. Filmde sesli bir kareye rastlamayacaksınız. O yüzden filmi izlerken şaşırmayınız.

Artist filmi izle , burada filmin aldığı ödüllerle ilgili bilgilere ulaşabilir, filmin full versiyonunu da izleyebilirsiniz.
Devamını oku...>>

4 Mart 2012 Pazar

Çalgı Çengi izle

Çalgi Çengi izleÖzellikle filmdeki müzik performansları ve komik şarkılarıyla popüler olan ikili Murat Cemcir ve Ahmet Kural'dan yerli komedilere alternatif bir film olan Çalgı Çengi , 2010'dan bu yana en sevilen filmler arasında.

Düğünlerde çalarak geçimlerini sağlayan iki kuzen , istemeden de olsa bir cinayete tanık olurlar.Ancak onları mafyanın takip etmesi ve yakalanma korkusundan dolayı bir süre izlerini kaybettirmesi gereklidir bu iki kuzenin.

Çalgı Çengi izle , burada filmi full seyredebilir ve filmin detaylı bilgilerine erişebilirsiniz.
Devamını oku...>>

3 Mart 2012 Cumartesi

Geceler Bizim türkçe dublaj izle

Geceler Bizim türkçe dublaj izleKonusu biraz karmaşık film. Ancak birkaç kişilik bir vampir ekibi , liderlerinin sevgilisini bulmak için Berlin'e geliyorlar. Orada başlayan arayışlarının sonunda Lena'yı buluyorlar. Lena, hemcinsi olan vampir Louise'nin bir görüşte aşık olduğu kadındır. Fakat , savunmasız Lena ile olayı araştıran polis de birbirlerine aşık olacaklar.

Fantastik türden filmleri izleyenlerdenseniz Geceler Bizim türkçe dublaj izle sayfasına göz gezdirip detaylı film açıklamalarını alabilir ve filmi full seyredebilirsiniz.
Devamını oku...>>

Sen Kimsin full izle

Sen Kimsin full izleKöksal Engür, Tolga Çevik ,Zeynep Özder ve Toprak Sergen gibi ünlü isimleri kadrosunda barındıran bir yerli vizyon film var ki şimdilerde her sinema izleyicisinin dilinde : Sen Kimsin ?

Sakar ve dediğim dedik bir dedektifi filmde canlandıran Tolga Çevik başrolde. Kaçırılan bir kızı bulmak için yardım alacağı kişi ise sadece emekli bir trafik polisi ! Bu ikili birleşir de filmde komedi eksik olur mu hiç ?

Sen Kimsin full izle , filmin en renkli anlarını oradan takip edebilir ve vizyonun hemen ardından sen kimsin filmini full izleyebilirsiniz de..
Devamını oku...>>

2 Mart 2012 Cuma

Tek Kişilik Dev Kadro 2 hd

Tek kişilik dev kadro 2'yi halen internetten bulup izleyemeyenler ve bu konudaki sıkıntılarını dile getiren arkadaşlar var biliyorum. Ata Demirer'in bu özel komedi gösterisini hd izlemek benim de hakkım diyorsanız size bir adres veriyorum.

Tek kişilik dev kadro 2 hd izle , bu adresten gösterinin tamamını hd kalitede ve kesintisiz seyredebilirsiniz.

Not : Gösteri hakkındaki düşünceleriniz ve yorumlarınızı da paylaşmanız tavsiye olunur.
Devamını oku...>>

Senden Bana Kalan izle

Şimdilerde vizyonda bir film çok konuşuluyor ; aslında bunun altında yatan , filmin birçok sinema ödülünü geçtiğimiz yıl kazanmış olması.

Eşinin yoğun bakıma alınmasından sonra hayata karşı bakış açısını yeniden gözden geçiren Matt King’in (George Clooney) yaşadığı dram yüklü hikaye , izleyenleri oldukça hüzünlendirecek. Filmden bazı dersler çıkarmak da mümkün gibi.

Senden bana kalan izle , Senden bana kalan full, Senden Bana Kalan filmini seyret
Devamını oku...>>

Testere 7 full izle

Testere 7 full izleTestere serisini izlememiş olabilirsiniz. Çok büyük bir kayıp sayılmaz. Ancak kimi korku filmi izleyicisine göre Testere filmleri gelmiş geçmiş en vahşi ve gerçekçi filmlerden.

Tobin Bell'in diğer 6 filmde başrolde oynadığı filmin bu bölümünde Testere (Tobin Bell) öldüğü için onun icraatlarını bir başkası yapıyor. Ancak vahşetin dozu hiç ama hiç azalmıyor. 2010'da çıkan son testere filmi olan bu film , sinemalarda 3D idi.

Testere 7 full türkçe dublaj izle ,testere 7 konusu , Testere 7 seyret.
Devamını oku...>>