26 Nisan 2012 Perşembe

Berlin Kaplanı full izle

Nette ilklerin adresinden bir yenilik daha sizlerle  : Berlin Kaplanı !

Uzunca zamandır internet üzerinden indirmeden bu filmi izlemek isteyen yüzbinlerce ziyaretçi nihayet bekledikleri filmi bulacaklar. Ata Demirer, Nihal Yalçın , Tarık Ünlüoğlu ve Necati Bilgiç'in başrollerini oynadıkları film , sinemadaki izleyicinin ardından bu sefer de internette sınav verecek. Bakalım berlin kaplanı full izle dikten sonra siz beğenecek misiniz ?
Devamını oku...>>

Topuk Kırmaca İlginç Bir Oyun

topuk kırmaca oyna
Bu Japonlar hakkaten zeki ve ilginç adamlar dedirten türden bir oyun topuk kırmaca . Oyun alelade basit bir oyunun gibi görünmesine aldanmayın. Çünkü oynayan kadın-erkek hiç farketmez en az yarım saat sizi sürüklüyor. Hem gizli gizli oraya Japonlar para birimi 'Yen' lerini de koymayı ihmal etmemişler. Ne de olsa reklam çağındayız :)

Oyunu bulacağınız adresi yukarıdaki bağlantıda belirttim ; dileyenler ya da merak edenler gidip bir göz atsınlar , oynasınlar..
Devamını oku...>>

25 Nisan 2012 Çarşamba

Avengers izle

Orijinal ismi 'The Avengers' olan ve Hollywood sinemasının son zamanlarda yaptığı en iddialı filmlerden Yenilmezler, daha şimdiden 2012'nin en iddialı bilim kurgu - aksiyon filmi olmaya aday !

Thor'da oynayan Chris Hemsworth'lu, Iron Man serisinin efsane aktörü Robert Downey'li , Captain Amerika'nın başarılı ismi Chris Evans'lı kadrosuyla film seyircsinin ilgi odağı olan Avengers izle servisiniz sizlerle..
Devamını oku...>>

Kızgın Kuşlar oyunu

Oyunu bugün oynayım biraz dedim ; aslında ilk başta çocuklara yönelik gibi düşünüyorsunuz ; ama size birşey söyleyim 3.levelden sonrasını  geçmek için hayli kafa yormak gerekiyor. Yani öyle ottan püsürden bir oyun değilmiş sizin anlayacağınız. Orijinal ismi 'Angry Birds Rio' yani Türkçe'ye çevirdiğinizde kızgın kuşlar gibi bir anlamı var. Amaç basit ; kendi kuşlarınızı sapanın ucundan belli bir açıyla fırlatıyorsunuz. O kuşların diğer taraftaki kapalı kafesleri kırarak içindeki kuşları özgürlüğüne kavuşturması gerekli. Bunu da oyunda siz yapacaksınız.

Fakat belli sayıda bir kuş var ; yani birinci olmazsa ikinciyi, o olmazda da 3.kuşu sallayım derseniz sürekli restart yapmanız gerekir.

Oyunu bulabileceğiniz adres kızgın kuşlar da gidip gerçekten doğru mu  söylüyorum ; yoksa ciddi miyim bir bakın :)
Devamını oku...>>

23 Nisan 2012 Pazartesi

Tehlikeli İlişki full izle

Sigmund Freud'u tanımayanınız yoktur sanırım ; o , insan psikiatrisini ve davranışları konusunda şimdiye kadar  yaşamış en dahi insanlardan. Film, Freud'un bir öğrencisinin sorunlu bir kadın üzerinde tartışmalı deneyler yapmasıyla başlar. Sabina Spielrein (Keira Knightley) ve onun doktoru Carl Jung (Michael Fassbender) arasında başlayan bir elektriklenmeye Freud'un da dahil olması ilişkinin seyrini giderek daha tehlikeli bir hale sokacaktır.
Tehlikeli ilişki izle , Tehlikeli ilişki full izle , Tehlikeli ilişki online seyret
Devamını oku...>>

21 Nisan 2012 Cumartesi

Battleship izle

Popçu Rihanna'nın aktrisliğe soyunduğu bir bilim kurgu filmi olan Battleship, Türkiye'de de gösterildiği ülkelerdeki izleyici tepkilerini alıyor.İzleyici filmin efektlerini başarılı buldu. Bir savaş gemisi, dünyayı istila eden başka uzay araçlarına karşı inanılmaz bir savaş verecek.

Liam Neeson hayranlarının aylardır bekledikleri battleship 2012 izle mek isteyenler bir süre daha bekleyecekler.
Devamını oku...>>

Dedemin insanları full izle

Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği ve aylardır film seyircisinin nette bulmakta zorlandığı bir tarihi dram ve komedi türündeki film Dedemin İnsanları geldi...

1923 yılında , birinci dünya harbinden sonra Girit'ten ülkemize göçe zorlanan bir ailenin öyküsü, bir dede ile torunu (kuşak farkını vurgulamak için) ekseninde gelişen olayların anlatıldığı dedemin insanları full izle mek için adresi kullanın.
Devamını oku...>>

19 Nisan 2012 Perşembe

El Yazısı filmi izle

El Yazisi filmi izleEl Yazısı,geçtiğimiz ay vizyona giren ve romantik komedi türündeki bir yerli yapım. Ali Vatansever'in yönetmenliğini yaptığı filmde, 'Behzat ç seni kalbime Gömdüm'ün kadrosundaki olay yerci rolünü oynayan ünlü Cansu Dere başrolde. Onun yardımcı rollerini de Sarp Akkaya,Salih Kalyon ve Sercan Badur gibi ünlüler oynamakta. Sinemada izleyiciden iyi notlar ve yorumlar alan el yazısı filmi izle meyi ve detaylı film bilgilerine erişmeyi isteyenler o adresi kullansınlar..
Devamını oku...>>

Koca Teker Şehirde

Koca Teker ŞehirdeBu oyun, özellikle içindeki trafikle ilgili mesajlar, yayalara dikkat etmemiz gerektiği vs..gibi özelliklerinden dolayı türündeki diğer oyunlardan biraz farklı. Bu nedenle de ülkemizde oldukça popüler sayılan oyunuyla eğlenceye doyacağınızı iddia ediyor>.

Diğer taraftan çizgi film hayranlarına da burada başka bir sürpriz yapılmış. Macera konuluninja kaplumbağalar oyununda istediğiniz ninja kaplumbağayı seçip düşmanları yok etmeye çalışacaksınız. Oyunun detaylı bilgilerine ulaşmak ve oyunu online oynamak için bence o adrese bir göz gezdirin.. Kategorileri içindeki oyunları sık güncellenen adres şimdiden oyunseverlerin akınına uğramakta :)
Devamını oku...>>

18 Nisan 2012 Çarşamba

Yeraltı filmi izle

yeraltı filmiBu film, çoğu açıdan şimdiye kadar yapılan yerli dram filmlerinden farklı. Örneğin, konu olarak hemen her sahnesi kapalı ortamlarda geçen bir yapım Yeraltı..

Engin Günaydın'ın senaryosunda da imzasını taşıyan film aslında Rusya'nın dünyaca ünlü roman yazarlarından Fyodor Dostoyevski'nin 'Yeraltından Notlar' romanının çağdaş bir uyarlaması niteliğinde. Filmde Engin Günaydın'a başrollerde Nihal Yalçın ve Serhat Tutumluer'in de eşlik etmiş olması filmi izlemeyenleri bir derece daha merakta bırakıyor.

Yeraltı filmi izle me ve filmle ilgili izleyici tartışmaları,yorumlarına ulaşmak için adresi ziyaret edin.
Devamını oku...>>

Karanlıklar ülkesi uyanış türkçe dublaj

Karanliklar ülkesi uyaniş türkçe dublaj  Karanlıklar ülkesi uyanış, serinin diğer filmlerini de incelediğinizde aslında kendi türünde ve benzer sayılabilecek senaryoda olan 'Twilight' yani Alacakaranlık filmi serilerinden çok daha yüksek puanlı bir fantastik gerilim filmi.

Karanlıklar ülkesi uyanış türkçe dublaj izle menin zamanının geldiğini düşünen sinemaseverleri çok bekletmeden filmi izlemeye davet edelim..
Devamını oku...>>

17 Nisan 2012 Salı

mario kamyon

Alternatif mario oyunlarından bu oyunun amacı mario ile hedefimize kamyon vasıtasıyla varmak. Mario Kamyon oyununu bulacağınız adresimizde bu ve buna benzer yeni oyunlar sizlere özel hazırlanıyor ve servis yapılıyor.

Çocukların kanal d ve kral oyunları kategorisindeki en yeni sitede yüzlerce oyunu bulacağını da hatırlatırız.
Devamını oku...>>

John Carter 2 Dünya Arasında full izle

Şimdilerde Türkiye'de sinemalarda vizyon izleyicisiyle buluşmuş fantastik macera ve yepyeni aksiyon filmi John Carter 2 Dünya Arasında full izle me adresinde filmin konusunun ne olduğuyla ilgili, yapım bilgilerinden detaylı izlemeye kadar pek çok hizmeti bulmanız mümkün.

Vizyon filmleri arasında belki de bu Nisan Ayında en çok aranan ve biletleri kapış kapış giden bu macerayı evden izlemek isteyenler gelsin.
Devamını oku...>>

14 Nisan 2012 Cumartesi

Hugo türkçe dublaj izle

Oskar ödülleri ve diğer ödüllere doymayan ve çoğu fantastik film severe göre bu iki yılda yapılmış en başarılı film olma özelliği taşıyan Hugo türkçe dublaj izle yenilendi ve sizlerle buluştu.

İngiliz sinemasının en önde gelen oyuncularından Ben Kingsley ve hiç şüphesiz en iyi aktörlerden olan Jude Law'la zenginleştirilmiş kadrosu ve sürükleyici öyküsüyle Hugo'yu izleyin derim.
Devamını oku...>>

13 Nisan 2012 Cuma

Myoyun'da Motor Oyunları

Myoyun'da Motor OyunlarıBağlantıMyoyun.org adresi geçtiğimiz ay oyuncularıyla buluşmuş ve güncel oyun içeriğiyle benzer türdeki oyun sitelerinin çoğuna fark atmıştı. 3D oyunlar , atari oyunları vs.gibi alanlarda sıkça güncellenen adreste bir de motor yarışı 3D yi oynamanız tavsiye olunur.

Bu tanıtım yazısı myoyun adresindeki oyunlarla ilgili olup bizimle ilgisi yoktur.
Devamını oku...>>

Mutlu Tekerlekler

Mutlu Tekerlekler oynaBu oyun, dünya genelinde beğenilen bir komedi oyunu. Amacımız ise bize gösterilen noktalara tekerleğin üzerindeki adamla varmak. Fakat, yaptığınız en ufak bir hata ile oyuncunun eklemleri kırılabiliyor ve böylece olduğu yerde ilerlemesi zorlaşıyor. Her halikarda bir tekerlekli aracın üzerinde ilerlediğiniz oyun ise şimdilerde ülkemizde en çok oynanan komik oyunlar arasında yerini almış.

Mutlu tekerlekleradresinde oyunun tam olmayan sürümünü oynayabilir ve bununla ilgili bir fikir sahibi olabilirsiniz. Unutmayın ; oyun öyle bir sarıyor ki saatleriniz bilgisayar başında geçiriyorsunuz.
Devamını oku...>>

Behzat ç seni kalbime Gömdüm full hd

Behzat ç seni kalbime Gömdüm full hdBehzat ç seni kalbime gömdüm full hd izle Yeni ! ilk kez behzat ç'nin sinema filmini hd kalitede izleme şansınız var. Polisiye türde şu ana kadar yapılmış en başarılı bulunan dizilerden Behzat ç.'nin filmi de aynı dozda aksiyona sahip.

Cinayet bürosuna gelen ihbar ve Ulus'un işlek bir bölgesinde diri diri gömülen bir kadın... Acaba, zamana karşı bir mücadele ve Behzat ç. ve yardımcıları Hayalet,Harun ve Akbaba, bu sıradışı cinayetler ağını gün yüzüne çıkarabilecekler midir ?..

Hepsinin cevabını elbette bu filmi izledikten sonra öğrenebileceksiniz.
Devamını oku...>>

10 Nisan 2012 Salı

Güncel oyunlar

Güncel oyunlarYaklaşık 2 hafta kadar önce açılan ve güncelliğini şimdiye dek koruyan adreste 3d Oyunlar kategorisini öneririm.

Her yaşa hitap eden, 'mm bu sitedeki oyunlar yalnız çocuklara hitap ediyor !' dedirtmeyen adreste dileyenler Kanal D Oyunları bulabilirler.

Dün sizinle paylaşılan oyunda Amerikan başkanı Barack Obama'nın zombilere karşı fantastik-komik macerasını bulabileceğiniz obama zombilere karşı yı şiddetle tavsiye ediyorum. (Hatırlatma : Oyun 7 yaş üzeri içindir.)
Devamını oku...>>

8 Nisan 2012 Pazar

Ülkücüler filmi izle

Ülkücüler filmi12 Eylül'ün 'diğer tanıkları' olan Ülkücülerin hikayesinden sinemaya uyarlanan belgesel türden film birkaç gün önce vizyona girdi. Özellikle 12 Eylül mağduru olan karakterlerin kullanıldığı filmde çeşitli işkence sahnelerinin de olması , filmin gerçekçiliğini bir nebze artırıyor.

Ülkücüler filmi izle bağlantısını kullanarak filmin yorumlarına,izleyici detaylarına ve diğer bilgilerine ulaşmanız mümkün...
Devamını oku...>>

7 Nisan 2012 Cumartesi

Akıllı Bardak Oyna

akıllı bardaklipton akıllı çay bardağı oynamadan önce size oyunun ne ile ilgili olduğunu ve neden bazı adreslerden oyunu oynayamadığınızdan bahsedelim.

Bir çay bardağının içinde gözleri ve ağzı olan komik suratlı birisi , size aklınızdan tuttuğunuz şeyleri 20 soruda bileceğini iddia ediyor. Son zamanların en gözde oyunlarından olan ve lipton oyunu olarak da çeşitli adreslerde yer alan akıllı çay bardağı oyunları  olarak yenilenen adresimizden oyunu istediğinz kadar oynayın...
 


Devamını oku...>>

6 Nisan 2012 Cuma

Fişek Oyunlar Geldi

fişek oyunlarFişek hızında oyunları bedava oynama imkanı veren adresiniz yaklaşık 10 gün önce yayına girdi. Kral oyunlar , kanal d oyunları vs. gibi farklı kategorilerde oyunların sunulduğu fisekoyun'da amaç oyunları hızlı oynamak..

Tv programıyla 3 yıldır insanları heyecanlandırmayı başaranvarmısın yokmusun oynayabilir ve diğer türden (örneğin 3D,araba,spor) oyunları da fişek hızında oynayabilirsiniz.
Devamını oku...>>

4 Nisan 2012 Çarşamba

OyunDeresi.Com Yayına Girdi


En son çıkan oyunların adresi . En iyi oyunları bulabileceğiniz sitede son teknolojinin ürünü olan oyunlar bulunuyor. Bunlardan bazıları:

Ünlü çay firmasının oyunu. . Şu günlerde aklınızdan tuttuğunuz şeyleri biliyor.

Çocuklar tarafından sevilen oyun sitesi olan friv.com’un iki kişilik oynanabilen oyunu
Devamını oku...>>