30 Mayıs 2012 Çarşamba

Yeni Oyun Siteniz

Türkiye'nin yeni açılan oyun siteleri arasında hızlı yükselişe geçen bir adresine değineceğim. Oyun oyna ma yazıldığında arama motorunun birkaç sayfa ilerisinde yer alan adreste güncel ve bedava oyunların keyfi çıkacak. Özellikle manga tutkunlarının daha fazla düşünüldüğü sitede aynı zamanda pepe oyunları na da ağırlık verilmekte. Gelin hep birlikte güncel tr oyunların tadını o adresten çıkaralım !
Devamını oku...>>

Herşeyi Bilen Kadın 1

Türkiye'de fenomen haline gelen oyunlar arasındaki herşeyi bilen kadın 1 oyununu oynamanız için sizlere sunduğumuz yeni adresimizde liptonun en sevilen bu oyununu bulabilir ve dilerseniz farklı kategorideki oyunlarla da güzel zaman geçirebilirsiniz.

Bilgisayar ortamında kendisine oynayanları bağlayan ve defalarca tekrar edip acaba bunu da bilir mi diye sorduran oyunu yapanlara tekrardan teşekkür ediyoruz. Bu oyunu en rahat verilen adresten oynayabilirsiniz.
Devamını oku...>>

11 Mayıs 2012 Cuma

Mario Traktör Oynadınız mı ?

Mario'nun alışılagelmiş ilerlemeli oyunlarına karşı artık bıkkınlık hisseden çocuklar bir de mario traktör oyununu denemeliler düşüncesindeyim. Traktörün arkasındaki taşıyıcıya aldığınız altınları düşürmeden ilerlemelisiniz. Yoksa az puan alırsınız.

Çocukların sevdiği her ne varsa fisekoyun.Com onları size sunar.
Devamını oku...>>

1 Mayıs 2012 Salı

oyunOynaTR.org Hizmetinizde !

Türkiye'nin en  sevilen oyunlarını bedava, çabucak oynamak isteyenlerin yakın zamanda ziyaret edip oyunlarını incelemelerini istediğimiz adres oyunOynaTr.org şu an yayında ! Sizler de hem kendiniz, hem de çocuklarınız için oyunlar bulabileceğiniz adreslerin azlığından yakınıyorsanız bu site tam sizlik !

Tr oyunlar başlığıyla da zaten Türkiye'nin oyunları na yönelik zengin bir oyun arşivi sizleri beklemekte. Hızlı davranın, bu adresi keşfedin ve bedava oyun oynama nın keyfini yaşayın..
Devamını oku...>>