31 Ağustos 2012 Cuma

Çivi Çakma oyunu

Bu oyun , basit gibi görülse de aslında oldukça zor olan bir fareyi kullanma yeteneğine dayalı flash oyun. Amacımız, belirli bir süre içinde çakabileceğimiz maksimum çiviyi çakmaya çalışmak. Mausu iyi kullanarak ve zaman zaman Space (uzun tuş) tuşuna basıp çay molası vererek dikkatimizi toplamalı ve elimize değil çiviye doğru çekici vurmalıyız.

çivi çakma oyunu şu an o adresten oynanabilir..
Devamını oku...>>

28 Ağustos 2012 Salı

pepe giydir

Bir Türk çizgi karakter olan ve çevresindeki herkesle çok insancıl ve iyi geçinen Pepee'nin nette dolaşan en popüler giydirme oyunlarından birisini bulacağınız adresimizde pepe giydir meniz için güzel bir oyun sizlere sunulmuş. Hep birlikte çocuklarımızı da alıp bu eğlenceli (onlar için tabi) oyunu oynamanızı tavsiye ederiz.
Devamını oku...>>

Zıpzıp oyun Açıldı !

Birbirinden iddialı online oyunları oynayabileceğiniz yepyeni bir oyun adresi olan zıp zıp oyun , hemen herkesi kucaklayan zengin oyun arşivi ve sürekli güncel oyunları ile birlikte sizlerle...

Onlarca farklı kategoride oyunları bulabileceğiniz ve son olarak dragon city isimli oyunla güncellenen adresimize çocuklar ve büyükleri beklemekteyiz.
Devamını oku...>>

17 Ağustos 2012 Cuma

rafting oyunları

Suyun hızlı aktığı bir nehir üzerinde yanınızda takım arkadaşlarınızla birlikte aktığınız raftingin böylesi bir oyununu daha önceden denemeyenler ilgiyle oynayacaklardır. MiniClip'in ödül alan 3d rafting oyunları arasındaki en iyisi ile karşınızdayız. Amaç, rafting botumuzla engellere çarpmadan ve bottan suya düşmeden ilerlemek ve finish yazan bitiş yerine yüksek skor la varmak...
Devamını oku...>>

15 Ağustos 2012 Çarşamba

Kova Basketi 2

Neden kova basketi denildiğini merak edenler olabilir. Oyunda kırmızı ve mavi renkli toplar ve onların renginde de birer tane kova var. Amacımız, topu kendi rengindeki kovalara basket atmak. Fizik oyunlarını sevenlerin denemeleri gereken eğlence dolu bir flash oyun. Kova basketi 2 oyna, kova basketi 2 oyunu, bedava kova basketi oyun.
Devamını oku...>>

the ville oyunu

Bilindiği gibi sosyal medyaya oyun yapan şirketler her geçen gün insanların isteklerine karşılık verebilmek için yeni oyunlar üretmekte. İnsanlarla iletişime sanal dünyada geçebildiğimiz ve hayallerimizin sınırlarını zorlayarak sürekli yeni fikirlerle zengin olmaya çalıştığımız the ville oyunu da bunların en sonuncularından..Çoğu yaş kitlesinden milyonlarca kayıtlı kullanıcının oynadığı the ville oyunu ile ilgili sayfamızda yeniliklere göz gezdirebilirsiniz.
Devamını oku...>>