27 Eylül 2012 Perşembe

Gece Gece'nin Sunucusu Kim?

Birkaç gündür boşta durduğum için ister istemez televizyon izliyorum . Habertürk'te geceleri çıkan ve ismi de 'Gece Gece' olan yarı magazin ve yarı konuşmalardan oluşan tv programını sunan güzel sunucunun kim olduğunu merak ediyorsunuz değil mi ?

 Şeker suratı, sempatik tavırları ve insana hoş gelen fiziğiyle bu ünlü sunucunun ismi Simge Fıstıkoğlu. Kimdir Simge Fıstıkoğlu derseniz size birkaç satırda onu da anlatmak isterim. Ya da neyse girip kendiniz onun resmi sitesinden Simge'yle ilgili merak edilenlere bakabilirsiniz.

http://www.simgefistikoglu.com.tr/
Devamını oku...>>

Bush Sosis Satıcısı Olursa !

Hey gidi George W.Bush heeey ! Bir zamanlar Amerika'nın başındaydın ve Irak'ta binlerce insanı hayatından ettin.. Şimdi sıra senin sefilliğinde ! Bu bir oyun senaryosu biz demiyoruz ... Beyazsarayın önünde sosis satarak para kazanacak ve Bush'un geçimini sağlaması için daha çok dolar kazanmaya çalışacağız. Kapitalist düzenin bir parçası değilmi zaten tüm bu ekonomik gelişmeler ! İşte sosisçi Bush oyunu.
Devamını oku...>>

25 Eylül 2012 Salı

Neşet Ertaş Öldü Son Dakika !

Şu an Habertürk'ten dinlediğim haberin başlığı aynen şöyle : 'Bozlaklar yetim kaldı !' Bu Neşet Ertaş Üstadımızı kaybettiğimiz anlamına geliyor.  Hatta haberde Neşet Ertaş'ın geçmişiyle ilgili çeşitli anı videoları da gösterildi. Bu haberi ilk kez buradan alıyor olabilirsiniz ; ancak gerçeklik payı vardır. Başka yerlerde göremeyeceğiniz için sizlerle son dakika haberi olarak paylaşmak istedim. 74 yıllık hayatı ve 58 yıllık sahne hayatıyla 'Halkın Ozanı' olarak anılan büyük ozanlarımızdan Neşet Ertaş'a Allahtan rahmet diliyoruz ; o unutulmaz birisi olarak gönlümüzde her zaman yaşayacak..
Devamını oku...>>

24 Eylül 2012 Pazartesi

akıllı çaydanlık, akıllı çay bardağı 3 , şimdilerde google'de oyunu arayanların gördüğü kelimeler. Sizin için oyunu temcit pilavı gibi sunmaya devam edeceğiz. Ahahahaa...
Devamını oku...>>

Herşeyi Bilen Kadın

Bir zamanların en çok oynanan , hala arama motorlarında aranan Herşeyi Bilen Kadın Oyunu aklınızdan tuttuğunuz nesneleri tahmin etmeye çalışan bir oyun . Oldukça sempatik hareketleriyle dikkat çeken bir kadın sizden birşey tutmanızı ve bunu bileceğini idda etmekte. Tek şartı var herkesin bildiği bir şey olması. Ardınan sizlere basit sorular sorarak mesela ses çıkardırmı, mini fırından büyükmü gibi 20 adet soru soruyor. Bilemezse bir şans daha isteyip 5 soru daha yöneltiyor. Bakalım sizin aklınızdan geöeni tahmin edebilecekmi?

Eğer bu oyunu beğenmediyseniz topçu kafalar oyununa bir göz atabilirsiniz.
Devamını oku...>>

22 Eylül 2012 Cumartesi

Gta San Andreas oyna

Bilgisayarınızdan oynadığınız Gta San Andreas oyununu çevrimiçi bu sayfada oynayabilirsiniz. Aynı kontroller burada da geçerli “WASD” ile hareketinizi sağlarken, “F” araç seçimi ve “TAB” görev seçimi. San Andreas GTA(grand theft auto)’nın en sevilen oyunlarından olduğu için bu oyuna talep fazla diyebiliriz. Nitekim bu oyunu bilgisayara yüklemek zahmetli bir iş. Bu zahmete girmek istemeyen kullanıcılara özel gerçek oyunlardan.  Oyun , tüm detaylarıyla akılı çay sitenizde !  gta san andreas oyna gerçek versiyonunu bağlantıya tıklayıp oynayabilirsiniz !
Devamını oku...>>

21 Eylül 2012 Cuma

büyük risk oyunu

Star'dan yayımlanan ve Selçuk Yöntem'in sunduğu yarışma programında öyle herkes yarışamıyor. Çünkü, büyük kazanmak için büyük risk leri göze almak lazım. İşte bunu fırsat bilen gençler hemen nette oyununu bularak paylaşma yarışına girmişler. Siz de gelip büyük risk oyna yabilir ve gerçekte ne söylemek istediğimizi anlayabilirsiniz..
Devamını oku...>>

19 Eylül 2012 Çarşamba

galatasaray manchester united hangi kanalda

Şampiyonlar liginde guruptaki ilk maçına İngiliz takımı Manchaster United ile İngiltere'de çıkacak olan Galatasaray'ın rakibi ile oynayacağı maçın hangi kanalda olduğunu bilmeyenler mutlaka vardır. Öncelikle D-Smart abonesi değilseniz eğer maçı izleyebileceğiniz bir alternatif kanal Azerbaycan'dan yayın yapan AZ TV dir.

Söylenenlere göre Az Tv de maçın bir bölümünü yayınladıktan sonra şifreli yayına geçiyormuş. Yine de biz yardımcı olmak amacıyla bu kanalın yayın frekanslarını aşağıdan paylaşıyoruz.

AZ Tv Frekansı (2012)



Devamını oku...>>

12 Eylül 2012 Çarşamba

Akıllı Yumurta Gençlerin Yeni Gözdesi

Pacman'ın Dracula's Castle ismiyle dünyaya yaydığı, bizde ise akıllı yumurta ismiyle bilinen oyunu, akıllı oyunların adresinde oynayabilirsiniz.

Nasıl oynanır ? 
  1. İlk önce New Game yazısını seçip yeni oyuna başlayın.
  2. Oyun yüklendiği zaman 'Enter Your Name' alanına isminizi ya da herhangi bir ismi yazıp Start Game ile başlayın.
  3. Yön tuşlarını kullanarak yumurtayı hareket ettirmeli ve nihayet bölümlerin sonunda sevgilisi yumurtayı özgürlüğe kavuşturun..

Devamını oku...>>

11 Eylül 2012 Salı

Go Kart oyna

Go Kart, hem çocukların hem de yetişkinlerin bayıldığı, hızı kadar arabası da heyecanlı bir deneyim yaşatan bir araba yarış oyunu. Oyuna başladığınızda bir araç seçiyor ve hem süreye hem de rakiplere karşı kıyasıya bir yarışa girişiyorsunuz. Fakat, dikkat etmezseniz keskin virajlı yollarda bir hayli fazla zaman kaybedebilirsiniz.
go kart oyna bağlantısını kullanarak bu eşsiz oyunun keyfini yaşayabilirsin !
Devamını oku...>>

Batman 'in Yeni oyunu

Batman , Aquaman (su adam) ve diğer arkadaşları bir olup akıllara zarar bir macera oyununda sizleri eğlendirmek için toplanmışlar. Özellikle 4'e ya da 5.sınıfa giden erkek çocukların favori oyunu olan batman ve arkadaşları oyna sayfasına geldiğinizde bu yeni oyunla ilgili tüm detayları okuyabilecek ve oyunu tam sürüm oynayabileceksiniz.
Devamını oku...>>

9 Eylül 2012 Pazar

akıllı çay bardağı nerden oynarım?

akıllı çay

Kendi web sitesinden oynarsın elbette ! Oyunu oynayamıyorum (Yardım) ? Bazı adreslerde bu oyun tam boyutlu olmadığı için alttaki cevap vereceğiniz kısım gözükmüyor. Dolayısıyla oyuna girenler bir türlü oyunun başlamadığından yakınıyorlar. Fakat , sizlere özel hazırladığımız sayfada, akıllı çay bardağı ile saatlerce oynayarak söylemek istediğimizin ne olduğunu anlayacaksınız.
Aklımdan ne tutmalıyım ?
 Aklımızdan 'Ankara','Karadeniz' vs. gibi yer isimleri tutarsanız bardak onu bilemez. Ancak, elma,armut,motor,koltuk,pijama,kalem ve benzeri şeyler tutarsanız 20 soruda bilecek ; bilemediyse 5 soru sonra kesin bilecektir ! İşte o yüzden akıllı ya...
Oyunu nerden oynayabilirim ? 
lipton akıllı çay bardağı resmi adresine (bağlantıya tıklayarak) giderek şimdiye kadar orada oynamış arkadaşlarımızın yorumlarına erişebilir, kimin aklından ne tuttuğunu, bardağın hangilerini bilip bilemediğini oradan öğrenebilirsiniz. Şimdiye dek yapılmış en iyi Türkçe oyun sizlerle...
Devamını oku...>>

otobüs park etme

Bazılarımız daha ufak yaşlarda otobüs şoförü olmaya meraklıdırlar. Fakat bu öyle herkesin yapabileceği bir şey olsa ben de otobüs sürerdim. İşte oyunda farklı levellerde otobüsümüzü gösterilen alanlara park etmeye çalışacağız. Yön tuşlarını kullanarak zor ve dar yerlere otobüs park et ebilirmisiniz.?
Devamını oku...>>

8 Eylül 2012 Cumartesi

Gta 4 oyununu oynama adresi !

Grand Theft Auto isimli GTA 4'ü aslında çocuklara pek de tavsiye etmesek de yine de bazen onların çenesinden kurtulmak için babaları 'tamam oğlum, sana gta açacağım!' diyerek onları kısa süreliğine avutuyor. Peki ama GTa 4, yani son gta oyununu nerden oynayacağınızı bilmiyor musunuz ?

gta 4 oyna adresine gelerek söylediklerimizin daha fazlasını bulabilir, oyunda yaptığınız skoru dilerseniz kaydedebilirsiniz de !
Devamını oku...>>

Firiv

Reklamsız ve sade temasıyla dünyanın her yerinden oyuncuya hitap eden firiv oyunlarının en yenisini paylaştığımız adresimizde, özellikle maceranın içine girdiğiniz zaman firivin gerçek heyecanını yaşayacaksınız. Biz, oyunda elması alabilmek için seçenekleri deneyeceğiz, bu sırada eğer başarılı olamazsak karakterin başına (çöp adam) neler neler gelecek ! Gelin, yeni çıkan firiv macera oyunu ile eğlenceyi paylaşalım...
Devamını oku...>>

Kendi Krallığını Yap : Castleville !

Zynga, yine çok konuşulan ve sosyal medyada çok oynanan bir oyunla gündemde. Oyunda, kendi krallığınızı yaratacak, eski çağlarda kendi arkadaşlarınızı bularak onlarla ortaklaşa çalışmalar yapabilecek ve herşeyin ötesinde 'gelişme' ve kendi ülkenizi dekore etme fırsatı bulacağınız castleville oyna oyunu , şu an için zynga ve facebook'ta oynanabilmekte.
Devamını oku...>>

4 Eylül 2012 Salı

Lipton

Çay denilince akla ilk gelenlerden bir tanesi lipton dur. Hem yeşil çayları, hem bitki çayları hem de Doğu Karadeniz ismindeki çayları bir başka olan liptonla ilgili bilmek istediğiniz ne varsa oyunlarının adresinde sizlerle. Hep birlikte gelip bu güzel lipton oyunlarını oynayıp çayına doyum olmayan liptonun aslında bizi ne kadar düşündüğünü görelim.
Devamını oku...>>