22 Kasım 2012 Perşembe

oğlum bak git filmi

Yavuz Seçkin , Metin Yıldız ve Esra Sönmezler'in başrollerinde oynadıkları filmin konusu bir taksi şoförünün uğursuzluğunu kırmak için yaşadığı komik serüven. Orhan (Yavuz Seçkin) , başına gelen onlarca garip olaydan sıkılmış ve artık bu şansızlığının bir sebebi olduğuna inanmıştır. Şimdi bir kişisel gelişimciden yardım alan Orhan, ne yaparsa yapsın yine de bir türlü bu uğursuzluğu kıramamıştır. Oğlum Bak Git filmi ile pek çok komedi izleyicisini güldürecek gibi.
Devamını oku...>>

17 Kasım 2012 Cumartesi

Alacakaranlık şafak vakti bölüm 2 izle

Hemen her fantastik gerilim filmi izleyicisinin büyük merakla bekledikleri Alacakaranlık Şafak Vakti : Bölüm 2'nin en ilginç sürprizlerinden birisi hiç kuşkusuz Bella'nın (Kristen Stewart) bir vampire dönüşmüş olması. Bunu yapmasının asıl sebebi ise Edward'a (Robert Pattinson) olan aşkı. Tüm bunların yanına vampirlerin gizemli ve ürkütücü dünyasına adım atan Bella gibi aşklarının tohumunun da giriyor olması gizem dozunu daha bir artırıyor.
 Alacakaranlık şafak vakti bölüm 2 izle

Serinin 2012 Kasım ayında Türkiye'de vizyona giren filmiyle ilgili izleyici yorumlarına erişmek, filmi full izlemek için adres belli ...
Devamını oku...>>