3 Ekim 2011 Pazartesi

1.Bölüm full izle

1.Bölüm full izleYalnızca kadınların değil erkeklerinde böyle bir diziye ihtiyacı vardı.Klişeleri tiye alan Umutsuz Ev Kadınları pazar günlerinin sevilen dizilerinden olacak gibi.Hızlı bir başlangıç yaptıklarını da ekleyelim.

Gül Çıkmazı'nda yaşayan 5 kadının hayatlarından kesitleri izlediğimiz Umutsuz Ev Kadınları dizisi 1.bölümünde yine o çıkmaz sokakta yaşayan Handan isimli kadının intiharı ile başladı.Diğer arkadaşları onun intiharına bir türlü anlam veremediler. Fakat Yasemin'in de dediği gibi ''Demek ki çok ciddi sorunları varmış'' fikrinden yola çıkarak bir süre kadınlar aralarında bu intiharı tartıştılar. Fakat bu da uzun sürmedi. Herkes yeniden eski hayatına döndü...

Nermin , eşi Behçet ve diğer çocuklarına olan aşırı korumacılığının cezasını çekmeye başladı.

Yasemin ise mahallelerine yeni gelen yakışıklı adam Sinan'dan aşırı elektrik aldı.

Zeliha (Zeliş),ise evine gelen antika bir bilgisayarla internette çet yapmaya başlamak için sabırsızlanıyor. Şimdiye kadar bir sürü nimetten yararlanan Zeliş aslında bilgisayara çok yabancı..

Emel ise hayatında iki tane evlilik yapan bir dul kadın. İLki aşk evliliği idi .Fakat ikincisi mantık ... İkinci evliliğinde kendisine kalan mirasla o da Gül Çıkmazı'nda yaşamaya devam ediyor.

Elif ise 3 çocuk sahibi ve tam bir ev kadını. Çocukları birbirinden yaramazlar. İsimleri de Çetin,Tekin ve Metin...