31 Ekim 2011 Pazartesi

Nermin'le Behçet Yemeğe Çikarsa

Nermin'le Behçet Yemeğe ÇikarsaNermin , eve gelen kocasına pek iyi davranmadı. Ona ''İşte karından ayrılmak istersen senin kalacağın yer ancak otel odası olur ! '' dedi Nermin.. Ancak Behçet tüm bu olaylara bir sünger çekerek Nermin'i yemeğe davet etti. Nermin de aslında o akşam Mert'i yemeğe çağırmasına rağmen yine de eşinin yemek teklifini kabul etti..

Buraya kadar herşey yolundaydı diyebilirim. Ancak Nermin'le oturarak 'Boğaz Manzarası'nda yemek yemeye çalışan Behçet yine sinir küpü oldu.. İlk başta sakin bir konuşma yaşandı karı koca arasında.Ancak Nermin ,önüne gelen yemeği, yani barbunyayı salçalı görünce bunu Behçet'e söyledi..Behçet de garsonu çağırdı ve 'Bu ne biçim barbunya pilaki kardeşim ! Barbunyalar pişmeye yakınken ezdiğiniz domatesleri içine koyacaksınız. Aşçınıza söyleyin ! Benim eşim bunu yemez !''..Ancak orada eşini sakinleştiren Nermin ,garson gittikten sonra yine yemekte bulduğu kusurları eşiyle paylaştı..

Biraz rakı içtikten sonra kafası hafif güzelleşen Behçet ile Nermin arasında yaşanan bu yemek sahnelerinin videosunu youtube'de bulursam sizinle paylaşmayı düşünüyorum..