3 Ekim 2011 Pazartesi

1.Bölüm izleyici Yorumları

1.Bölüm izleyici Yorumları
Dizinin 1.bölümünü izleyen arkadaşlar lütfen bölümle ilgili yorumlarını buraya yazsınlar.

Ben editör olarak böylesine bir komedi dizisini uzun zamandır yerli kanallardan izlemediğimi açık yüreklilikle söyleyebiliyorum mesela. Yani tamam olaylar biraz kadınların çevresinde gelişiyor olabilir. Ama zaten dizi bir Amerikan serisinin uyarlaması. O açıdan dizide oynaması gereken karakterler çok özenerek seçilmiş. Baksanıza 'Gümüş'dizisinin başrolü Songül Öden'in kişiliği , dizide kendisine verilen Yasemin karakteriyle bire bir örtüşüyor.

Elif'e ne demeli peki ? Ceyda Düvenci normal hayatında da tam bir ev kadını gibi.Yani eşine bağlı,çocuklarını (ya da çocuğunu) çok düşünen bir ev hanımını andırmıyor mu sizce de ? Bana kalırsa Elif,dizinin ilerleyen bölümlerde çocuklarıyla yaşadığı komik maceralarla herkesin yüzünü güldürecek gibi.

Zeliş'i zaten ilk bölümü izleyenler çok sevdi.Bence de dizinin en ilginç ve komik karakteri o gibi.Evine gelen ve kendisinden hoşlanan yakışıklı Mert belki bir süre sonra onun da dikkatini çekebilir. Taktığı gözlüğü çıkardığında cidden aktör gibi oluyor Mert dediğimiz çocuk...

Sanırım benim 1.bölümle ilgili yazdığım bunca yorumun altına kendi yorumlarınızı da iliştirirsiniz.