15 Ekim 2011 Cumartesi

Umutsuz Ev Kadınları 3.Bölüm izle

Umutsuz Ev Kadinlari 3.Bölüm izleNe demeli böylesine güzel bir komedi dizisine bilmiyorum ki... Çok ünlü oyuncuları var tamam. Ancak,aslında Kanal D'nin bu dizisi bence oyuncudan öte konusuyla ön plana çıkmaya başladı bu geride kalan 3 bölümün sonunda. Sözüm söz , dizi kanal D'de yayınlandıktan hemen sonra buradan izlenebilecek.

Eğer siz de iyi bir dizi takipçisi olduğunuzu düşünüyorsanız muhtemelen Umutsuz Ev Kadınları dizisini pazar günleri açarak canlı olarak izliyorsunuzdur.

Neyse sadede geliyorum.Handan'ın neden intihar ettiği 3.bölümde belli oluyor. Hatta Handan, diğer ev kadını arkadaşlarının ölümününden sonra görecekleri bir mektubu ile yeniden merak uyandıracak.

Yasemin ,Elif,Emel, Nermin ve tabiki Zeliş.. Hepsinin bir piknikte buluşması 3.bölümü izleyenlerin büyük ilgisini çekecek. Hatta onların bazıları eşlerini de pikniğe getiriyorlar. Böylece kendi aralarında voltranı oluşturuyorlar bu bölümde :D Kısacası , yine ev kadınlarının umudu olan dizimiz herkesi memnun etmeyi başardı son bölümüyle..