10 Ekim 2011 Pazartesi

Umutsuz Ev Kadınları 2.Bölüm izle

Umutsuz Ev Kadinlari 2.Bölüm izleGeldik dizimizin 2.bölümüne..Merakla beklenen Umutsuz Ev Kadınları dizisinin 2.bölümü dün Kanal D' den canlı seyredildi.Hem de diziyi arka arkaya iki kez yayına aldılar. Bunun nedeni tabiki kanal D'nin dizinin tuttuğunu anlaması olabilir..

Her neyse 2.bölümü hızlıca özetliyorum. İlk olarak Zeliş ile Levent arasında yaşanacak diyalog çok merak ediliyordu bu bölümde.Levent'in kendisinden hoşlandığını fark eden Zeliş buna kızmak şöyle dursun bu olay onun da hoşuna gitti.Çünkü eşinin sürekli kendisini mutlu etmek için paraya başvurduğunu bilen ve yalnızca yataktayken karısı olduğunu düşünen Kudret,aslında güzel kadını çileden çıkarmıştı bir kere..

Mahallenin yeni sakinlerinden Sinan'ın annesi memleketten geldi.Annesiyle tanışmak için Yasemin ile Emel'in birbirleriyle yaptıkları rekabet 2.bölüme damgasını vuranlar arasındaydı...

Elif,3 yaramaz çocuk ve 1 bebeğiyle tek başına nasıl baş edeceğini bilemedi gitti..Annesi Sevim'den bu konuda tavsiyeler alan Elif'in planları tuttu mu dersiniz ? Onu 2.bölümü izleyince göreceksiniz.Bu konuda hiçbir ipucu vermiyorum.

Peki ya Nermin'e ne demeli ?... Dayısının yanına giderek ona eşinden şikayetçi olan ve bunu yaparken de duygusal oyunlara başvuran Nermin amacına ulaştı mı ? Yoksa herşeye rağmen kendisinden ayrılmayı göze alan kocası mı galip gelecek bu oyunda ...

Tüm bu gelişmelerin yaşandığı 2.bölümü merak edenler otursunlar ve umutsuz ev kadınlarını açıp izlesinler.