23 Ekim 2011 Pazar

Umutsuz Ev Kadınları 4.Bölüm izle

Umutsuz Ev Kadinlari 4.Bölüm izle4.bölümde hem romanizm doruktaydı ; hem şantajlar , hem de komik sahneler.Hemen sizlerle bu bölümünü izlemeden önce kısa bir özet yapalım..

4.Bölümde Neler vardı ?

İlk olarak bütün kadınlar Handan'ın kamera kaydını izlediler. Anlaşılan o ki aslında o , herkesle paylaşmak istediği gerçeği kimseye söylemeden bu dünyadan çekip gitmiş...

Kudret , yine metres hayatına son sürat devam etti.Eşi Zeliş'e ise öyle bir ambargo koydu ki ! Evlerine gelen ve Vehbi adında bir servis elemanını karısıyla 'uygunsuz' durumda yakalayan Kudret , o adamın evini tespit etti ve bir güzel dövdü..Ama adam meğerse 'gay'miş.Tabi bunu Kudret karakolda başkomiserle birlikte konuştukları sırada daha iyi anladı.

Elif, yaramazlık yapan çocuklarının kreşine gitti şikayet üzerine. Çetin ile Tekin kreşin altını üstüne getirdiğinden diğer çocukların anneleri bunu kreş yönetimine duyurmuş..Orada görevli öğretmen Elif'in çocuklarını pedagoga götürmesi gerektiğini söyledi ve Elif'lerde durumla hayli karıştı..

Diğer tarafta Nermin , artık evindeki 'otoriter ve titiz' ev kadını karizmasını biraz çizdirdi. Kısacası Behçet'in evden gidişiyle birlikte Nermin ,kendinde de hataların olabileceğini düşünmeye başladı.. Ama onun durumu kronik olduğundan (kalıcı) sanırım diğer bölümlerde de hep 'dediğim dedik' tarzını sürdürecek...

Diğer önemli gelişmelere bakalım .4.bölümü izlediyseniz bu anlattıklarımı bilirsiniz. Yasemin ile Sinan'ın arasında oldukça romantik anların yaşandığı ve Sinan'ın Yasemin'i sinemaya götürdüğü anlar , diziyi seyredenlere romantik ve komik anlar yaşatmıştır düşüncesindeyim...

Emel'e gelirsek ; o da yeni işine gidiyor ve Yasemin'in Sinan'a kendisi ilk göz koyduğu için yılıştığını düşünüyor. Fakat bu bölümde Emel'le ilgili çok fazla sahne yer almadı.. Emel hala Sevim Hanım'ın evinde yaşıyor ve kadını resmen çileden çıkaran masraflar yapıyor. Evdeki dolabı doldurmak isteyen Sevim de Yasemin'in Emel'in evini yaktığını bildiği için ona şantaj yapıyor..

Kısaca özetini geçeceğim dedim ancak dayanamayıp yine size 4.bölümde ne var ne yok anlattım galiba..Eğlenceniz bol olsun ev kadınları ;)